USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зупинили за порушення ПДР: у Луцьку в пасажирки авто знайшли наркотиків на 70 тисяч

10 Травня 2022 11:01
9 травня близько шостої ранку за порушення правил дорожнього руху у Луцьку працівники патрульної поліції зупинили автомобіль Audі A4. Під час поверхневої перевірки у пасажирки транспортного засобу правоохоронці виявили речовини рослинного походження.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Луцького районного управління та працівники управління боротьби з наркозлочинністю, інформує пресслужба поліції області.

Поліцейські вилучили у 28-річної мешканки Нововолинська близько 30 г психотропної речовини Альфа «PVP», 5 г амфетаміну, 20 канабісу та 10 г мефедрону. Вартість вилученого за цінами чорного ринку становить близько 70 тисяч гривень.

У поліції є підстави вважати, що громадянка займалася збутом наркотиків на території області та забезпечувала функціонування Телеграм-каналу з торгівлі забороненими речовинами. Наркозловмисниця щомісячно реалізовувала близько 100 доз заборонених речовин та отримувала дохід – приблизно 60 000 грн. Зараз правоохоронці збирають необхідну доказову базу для доведення цього.

Жінку затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі кримінальне провадження слідчі розпочали за ч. 2 ст. 309 КК України. Вирішується питання про обрання порушниці запобіжного заходу. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Максим Пасько Показати IP 10 Травня 2022 15:35
А где фото ее, мент?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus