USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Звільнення Луценка – один з кроків назустріч Європі, - Єремеєв

10 Квітня 2013 19:00
Амністія екс-голови МВС Юрія Луценка свідчить про те, «що корабель держава-Україна дає курс на Європу».

Таку думку висловив народний депутат Ігор Єремеєв під час прес-конференції у Києві 9 квітня.

За словами обранця народу, звільнення Юрія Луценка - позитивний крок на шляху до євроінтеграції.
«Це меседж для Європи, що у нас все-таки можливі демократичні зміни. Що буде робити Луценко, побачимо. Я не думаю, що він відійде від політики, але думаю, він розуміє, що треба не розколювати, а треба об’єднувати», - висловився народний депутат.
А народний депутат Степан Івахів додав, що, судячи з прочитаного ним інтерв’ю Юрія Луценка, побачив виважену людину з філософськими висловлюваннями. «Надіємося, що позиція Луценка буде зваженою і буде працювати на об’єднання сил в суспільств», - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
иван Показати IP 10 Квітня 2013 22:18
пане депутат в нас тисячи сидят низащо-сотни в емиграции що з ними будете робить ? Ви що незнаете що треба видкрити фамилии тих людей -дати публичну информацию и всиею громадою пид керивництвом депутатив-адвокатив встати на их захист и звильнення я ще несказав скильки людей незанно звильнено з роботи а их треба поновити и захистити :! А це вже конкретна робота тоди люди зрозумиють Вас всих :- я мав можливисть з Вами особисто зустричатися по робочих питаннях крим хорошого в Вашу адресу сказати неможу : Хай Вам щастить : За луценка непериживайте вин заробив разом из своею иришию и симейством-купами и особистими посипаками милиони и все це мутно як колись в нас говорили из його звильненням : Скажу доступнише :- якщо би ним займалися по дилу а саме продажи посад-звань хабарив-нарушення закону гримив би вин як барабан заслужено : А так таким самим бовдурам поручили провирку материалив вот вони и скоро прогнулися-за таку роботу цих всих професионалив тепер самих треба посадити и це буде справедливо : Я вислухав Вашу думку але також маю право на аргументи
ух ти)) Показати IP 11 Квітня 2013 00:41
прям Бівіс і Батхед...)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus