USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Звинуваченого у хабарі голову сільради повністю виправдали

1 Жовтня 2009 18:07
Апеляційний суд Волинської області 29 вересня переглянув справу голови сільської ради Любешівського району Бориса Шубича, якого звинувачували в отриманні п’ятдесяти тисяч доларів хабара. За час проходження справи сільський голова провів близько двох місяців у слідчому ізоляторі під вартою. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як пише газета «Віче», пана Шубича звинувачували в отримані 50 тисяч американських доларів від київського підприємця Юрія Лози. Останній цікавився земельними ділянками поблизу місцевого озера Люб’язь. В обмін на щедру фінансову допомогу в розмірі 350 тисяч гривень, на сесії сільської ради, люб’язькі обранці проголосували за рішення про надання ділянок Юрію Лозі і його водієві Якущенку.
Пізніше, в неробочий час пан Лоза звернувся до сільського очільник з проханням передати гроші.
Як з’ясувалося пізніше, гроші бізнесмену надали правоохоронці. Проте, чомусь не обробили валюту спеціальною фарбою і поміткою «хабар», аби не викликати підозри у пана Шубича.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus