USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З’явився ноутбук із подвійним екраном. Фото

21 Червня 2010 15:35
Ноутбук Libretto W100 із подвійним сенсорним екраном буде оснащуватися двома екранами з діагоналлю сім дюймів і роздільною здатністю 1024 на 600 пікселів.

Про це інформує ТСН.

Компанія Toshiba представила міні-ноутбук Libretto W100 з подвійним сенсорним екраном. W100 буде оснащуватися двома екранами з діагоналлю 7 дюймів і роздільною здатністю 1024 на 600 пікселів. У розгорнутому положенні два екрани будуть являти собою один з діагоналлю близько 10 дюймів.

Пристрій буде працювати під управлінням ОС Microsoft Wіndows. Libretto стане першим комп'ютером на базі Windows, оснащеним двома сенсорними екранами.

Ноутбук можна буде використовувати для введення тексту за допомогою віртуальної клавіатури, яка буде з'являтися на одному з двох екранів. Разом з тим, W100 також є пристроєм для читання електронних книг. Перехід в цей режим здійснюється при зміні положення пристрою.

W100 працює на базі процесора Intel CULV зі зниженим напругою і тактовою частотою 1,2 гГц. Він оснащується твердотілим накопичувачем, об'ємом 62 гігабайти і двома гігабайтами оперативної пам'яті.

Libretto буде оснащуватися модулями бездротового зв'язку Bluetooth і WiMAX, а також веб-камерою.

Час автономної роботи міні-ноутбука складе дві години. Використання додаткового акумулятора, який буде необхідно купувати окремо, дозволить збільшити цей показник до чотирьох годин. Вага W100 складе 699 грамів (819 грамів з додатковою батареєю).

Пристрій надійде у продаж в Японії в кінці серпня 2010 року. Плани виходу міні-ноутбука в інших країнах, а також його вартість поки не повідомляються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus