USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«З’єднаємо Ратнівщину з Любешівщиною», – головний комунальник області

21 Жовтня 2019 17:20
До переліку доріг, які заплановано відремонтувати у 2020 році за кошти державної субвенції, депутати пропонують додатково внести три напрямки.

Про це йшлося 21 жовтня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства.

Т. в. о директора, заступник директора департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації Віктор Довгополюк розповів, що невдовзі має відбутися зустріч із представниками Укравтодору, на якій і буде окреслено головні напрямки розвитку щодо ремонту й утримання доріг області на наступний рік.

Віктор Довгополюк зауважив, що поки основного бачення немає, однак на попередній «зустрічі з міністром інфраструктури було сказано, що поточних видатків швидше за все не буде». Також мова йде про перспективу будівництва бетонних доріг.

Окрім того, Віктор Довгополюк зазначив, що заплановано, зокрема, з’єднати Ратнівщину з Любешівщиною, а також Ратно і Шацьк.

«Ми з’єднаємо Ратнівщину з Любешівщиною», – зазначив посадовець.

Натомість комісія вирішила рекомендувати включити до переліку доріг, які заплановано відремонтувати у 2020 році за кошти державної субвенції, три напрямки: Угринів–Сенкевичівка, Маруся–Михлин, Григоровичі–Городище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 21 Жовтня 2019 19:40
Маруся - Михлин? Григоровичі? там людей уже майже нема. Хтось помер, а розумніші виїхали до Луцька. Обранці громади хоч розуміють про що вони просять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus