USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

2014-ий – «рік розвитку регіонів», але яких?

23 Грудня 2013 11:11
Волинська область має чудові шанси на збалансований бюджет у 2014 році.

Про це заявив голова Волинскьої ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради сьогодні, 23 грудня.

«Ми маємо хороші шанси на збалансований бюджет наступного року. Окремі ресурси уряд все ж перерозподілив. Тому бюджет 2014-ого буде бюджетом розвитку регіонів. Нам доплюсували 107 мільйонів гривень, і ця сума збільшиться упродовж року», - наголосив очільник області.

Зі слів волинського губернатора, збільшиться й сума державних капіталовкладень. Зокрема, обіцяють витратити додатково фінансових ресурсів у сумі 3,480 мільйона гривень.

Борис Клімчук запевняє, що «шановний Президент Віктор Янукович» сказав, що обсяг коштів для розвитку регіонів збільшиться на декілька десятків мільярдів гривень. Щоправда, очільник Волині не уточнив чи стосується це безпосередньо області, і якщо так, то на що вони будуть витрачені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Афанасій Показати IP 23 Грудня 2013 11:16
Нашої області, на мою думку , це не стосується, бо на Волині меншість президентових сраколизів.
Михайло Показати IP 23 Грудня 2013 11:27
Добавляти до Януковича визначення "шановний" після кривавого побоїща студентів на Майдані 30 листопада то вже дуже лишнє. Негативна репутація Януковича вже не виправиться до кінця його життя, а не лише президенства! Андрій Клюєв і Захарченко повинні бути усунуті зі своїх державних посад не залежно, чи давали розпорядження кривавити студентів чи просто спостерігали по телебаченню як їхні підлеглі беркутівці вперше за роки Незалежності по звірячому розправлялися з молоддю... Якщо цього не розуміє Президент, то гірше для нього. Рано чи пізно за це криваве побоїще студентів наступить відповідальність сповна!
Нормальний Показати IP 23 Грудня 2013 12:16
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus