USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Human Rights Watch незадоволена результатами розслідування вбивства Павла Шеремета

12 Січня 2017 23:20
Human Rights Watch стурбована відсутністю результатів у розслідуванні вбивства журналіста «Української правди» Павла Шеремета та обмеженням свободи ЗМІ в Україні.

Про це у четвер під час презентації щорічної всесвітньої доповіді Human Rights Watch про ситуацію з правами людей заявила представник Human Rights Watch в Україні Таня Купер, - повідомляє Укрінформ.

«Особливо турбує відсутність якихось відчутних результатів у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета, який загинув торік влітку, і нападу на інших журналістів у минулому році», - сказала вона.

Зі слів Купер, Human Rights Watch також стурбована обмеженням свободи ЗМІ в Україні. На думку аналітиків міжнародної правозахисної організації, жертвами таких порушень у минулому році в Україні стали «особливо журналісти, які висвітлюють конфлікт на сході, і яких обвинувачували в пособництві, в зраді тощо».

«Українська влада, на нашу думку, недостатньо добре реагувала на такі атаки, на такі напади і агресію проти журналістів і особливо після того, коли було оприлюднено імена або особисті дані сотень журналістів та інших людей, які були акредитовані в прес-центрі «ДНР», - зауважила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus