USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Богатирьова - вже не міністр МОЗ

23 Лютого 2014 13:28
Міністра охорони здоров'я України Раїсу Богатирьову відсторонили від обов’язків.

За це проголосували 282 депутати.

Нагадаємо, недільне засідання Верховної Ради, яке почалося з годинним запізненням, стартувало об 11:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мати Показати IP 23 Лютого 2014 13:42
скільки матерів видихнули з полегшенням і вдихнули з надією,що дійсно міністром буде ЖІНКА з серцем і не буде травити їх дітей звірячими вакцинами,вчасно фінансувати та завозити рідкісні і якісні ліки діятм які потребують цього. І головне бачити і чути хворих і не наживатись на них!
345 Показати IP 24 Лютого 2014 07:13
Ну накінець, це сатана в юбці, скільки смертей на її совісті, навіть більше ніж в снайперів за останній тиждень
уродам з пластикою, Показати IP 24 Лютого 2014 15:36
От вони мають відповідати ...за смерті ненародженийх, або народжених калік і інвалідів. Відмивала разом з синами грошиська через рахунки, витягувала з кишень згорьованих батьків і родичів.Калічила вакцинами здорових діток,сатана!!!!Торгувала дітьми і органами! Нехай кров та смертя всіх будуть на роду твоєму ,сволото!!Морду сотні раз шліфувала за гроші дітей . Треба маєтки і дачі передати тим, хто лежить у дитячих віділеннях на ліжках з років радянського союзу.На постілях які давно списані,яких кормлять капустою гнилою,Які в чергу стоять на операцію Ота що на майдані операції робила,яка з екрану змучена і безсила, просила припинити кровопролиття. Якій не портрібна реклама чи пластика,яка достойно несе свій бов*язок лікаря,повинна бути при владі .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus