USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому директора луцького заводу не взяли у міськвиконком

19 Червня 2014 17:24
Директор Луцького картонно-рубероїдного комбінату Олександр Шараєв не зміг пояснити депутатам, який його особистий внесок у роботу підприємства.

Під час засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 19-го червня, розглядали питання про включення нової кандидатури до складу міськвиконкому.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Віктор Чорнуха, якого до складу міськвиконкому делегувала Спілка роботодавців, написав заяву про складання повноважень. На його місце пропонують кандидатуру Олександра Шараєва.

Член профільної комісії Сергій Сівак поцікавився у претендента, яка його особиста заслуга у розвитку підприємства.

На це питання директор Луцького картонно-рубероїдного комбінату Олександр Шараєв не дав чітку відповідь, а почав говорити із сарказмом.

«Значить завод працює сам, без мене», - відповів Шараєв.
Опісля в нього поцікавилися, чому підприємство закуповує макулатуру в Польщі, інших областях, а заготівельники сировини в Луцьку возять картон на інший завод, за межі області.

На це Шараєв відповів: «Я буду тільки вдячний, як нам привезуть картон».

Члени профільної комісії не підтримали кандидатуру директора Луцького картонно-рубероїдного комбінату Олександра Шараєва до включення у склад міськвиконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 19 Червня 2014 22:06
Неграмотність журналіста. Ця комісія не профільна.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 20 Червня 2014 00:20
і захотілось директору у ту шоблу лізти ?
Вася Показати IP 20 Червня 2014 07:08
Наверняка, на Майдане не был, и в "Правый сектор не входит" как же можно брать в міськомвиконком, срочно люстрировать и без сарказма и иронии.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus