USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому голова Волинської ОДА не їздить на Lexus'і

10 Жовтня 2014 16:29
Керівник Волинської ОДА у службових цілях використовує легковик Toyota Camry замість люксового позашляховика Lexus, оскільки останній споживає дуже багато пального. Тому його використовують, як резервний автомобіль.

Про це стало відомо під час візиту в автогосподарство Волинської ОДА у рамках Дня депутата.

Як зауважив голова Волинської облради Валентин Вітер, автогосподарство було одним з найпроблематичніших об’єктів, оскільки мало чималі борги, які нині частково погасили. Керівництво установи суттєво скоротило штат таким чином, щоб залишився лише необхідний мінімум для обслуговування гаражу. А вже на наступній сесії готують проект рішення, який передбачає об’єднання автогосподарства з підприємством Управління будинку Волинської облради, що дозволить зменшити навантаження на бюджет.

Зі слів керівника автогосподарства Юрія Маколюка, з 1 березня цього року Кабмін заборонив обслуговування всіх суб’єктів держави по виклику – це дозволило не тримати у штаті резервний автомобіль та водія.
Нині на апарат Волинської ОДА надають лише один автомобіль – це Toyota Camry, якою возять голову ОДА Володимира Гунчика (раніше їх було 4). Нині на балансі структури є 7 автомобілів, інші – в оперативному управлінні майном.

Установа намагається заробляти і сама на себе – на повну потужність надають послуги зі стоянки автомобілів для всіх охочих.
Найдорожче авто з автопарку – позашляховик Lexus LX UZJ100.
Він знаходиться на балансі автогосподарства та слугує черговим авто для голови ОДА.
Зі слів директора установи, місткіший, потужніший та солідний автомобіль не використовують на постійній основі, оскільки авто має великий розхід палива.
Зі слів депутата облради Бориса Загреви, скорочень видатків на автопарк, які відбулись весною 2014 року, було мало. Загрева впевнений, що президент мав би прийняти відповідне рішення для того, аби ліквідувати таке поняття, як «службовий автомобіль». Мовляв, в цьому питанню варто наслідувати країни Прибалтики - там немає службових автівок. А той, хто має на неї право, використовує у цих цілях власний, отримуючи за це амортизацію від держави.
Депутат у цьому питанні налаштований досить серйозно – стверджує, що слід підготувати відповідне звернення до Президента України з проханням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
LOR Показати IP 10 Жовтня 2014 16:40
Як патриотично.Я аж сльозу пустив
віктор Показати IP 10 Жовтня 2014 17:26
ото жирує
Дмитро Показати IP 10 Жовтня 2014 17:31
ви ще спитайте яким папіром він в туалеті користуеться
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 17:33
Гунчик своєму водію платить 7 тисяч,а тим часом на заводі боргує працівникам.
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 18:02
так і загрєва який крутий пацан. як сам був заступником в раді, то на своїх не їздив, а гасав по області на державних. а теперка бач економний який. ну геть народний дупутат
Jeep Показати IP 10 Жовтня 2014 18:14
Слухайте більше того Загреву! Сам накрався, нажирувався і тепер когось повчає? Мовчав-би вже взагалі!
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2014 18:37
А хрюндель загрева взагалі яким макаром? Запити він подавати буде. якщо оберуть??? Але ж не оберуть..Службовий автомобіль для керівника області потрібен, питань не має..А от геносе Гунчику Луаз . ліплений ен раз з пластелину енної модифікації підішов би..правда заводу і для такого пластелинового виробництва вже не має..продали на металобрухт завод.
Толік Показати IP 10 Жовтня 2014 18:51
Не можу зрозуміти політику ВН. буквально на днях перепостили ПП про Загреву , в плані наскільки він паганий депутат. Сьогодні він мало того , що "порядний"депутат, так він ще й переживає за бюджетні кошти........ВН , ви будь ласка вже якось визначтесь.....
007 Показати IP 10 Жовтня 2014 20:11
А хто ваділо ГУнчика В.В.? Богдан той самий?
Юрист Показати IP 10 Жовтня 2014 20:27
Невже не простіше взяти в штат ОДА одного водія і не утримувати ціле підприємство з директором, ще й напевно бухгалтер є.
Катя Показати IP 10 Жовтня 2014 22:05
Для чого це повідомлення? Яка заслуга Гунчика, що він не їздить на лексусі? Слабо їздити на своїй і за свої гроші заправити? Так само Загрева - коли став таким переживальником за бюджет? Обоє рябоє, нічого крім роздратування і неприязні не викликають.
888 Показати IP 11 Жовтня 2014 05:33
МЕР КОВЕЛЯ КІНДЕР КРУЧЕ -ТЬОЛКА ВЕРА, НОВА СЛУЖБОВА ТАЧКА ОПЕЛЬ, ХАТА НОВА,МЕРСЕДЕС НОВИЙ ЄШКА, А ВИ УКРАЇНЦІ ПЛАТІТЬ ПОДАТКИ ПОМАГАЙТЕ АТО,вОНО БАТЬКІВЩИНА КЛАЛА НА ВАС ,ГУНЧИК ВИХІДНИЙ .
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2014 10:57
Загрева хабарник ще той
777 Показати IP 14 Жовтня 2014 19:42
"Керівник автогосподарства" - така посада потрібна, а простого водія можна і звільнити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus