USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чому Карнаухова не претендує на посаду начальника управління ОДА

1 Квітня 2014 13:00
«Не брати участь у словесному двобої, а спростувати звинувачення» вирішила начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації під час громадського обговорення кандидатур на цю посаду.

Галина Карнаухова зазначила, що ініціатива громадських слухань надходила не від неї, тож вона була категорично проти своєї участі у заході. З її слів, рішення про призначення на керівну посаду вже прийняли, тож обговорення не має сенсу. Вона зазначила, що під час виступу не презентуватиме себе, як претендента на посаду, адже написала заяву на звільнення.

Натомість посадовець вирішила спростувати «упереджені звинувачення», які лунали на її адресу нещодавно, порівнявши показники 2011 року, коли вона не працювала на посаді, з 2013 роком, вона намагалася переконати присутніх у тому, що показники волинських спортсменів покращилися у період її керівництва. Також вона повідомила, що у 2011 році в літніх таборах оздоровили 55,6% від загальної кількості дітей віком від 7 до 16 років, у 2013 році - 68,3%.

Говорячи про те, що її звинуватили у тому, що вона буцімто проти того, щоб біженці з Криму відпочивали у волинських таборах, вона зазначила, що отримала лист із підписом заступника міністра з проханням назвати табори в області, які можуть прийняти кримчан та які наслідки це матиме для оздоровчої кампанії. Вона відповіла на лист, висловивши занепокоєння з приводу того, що нецільове використання таборів може негативно вплинути на початок оздоровчої кампанії та відобразитися на якості надання послуг. З її слів, остаточне рішення з цього приводу прийматиме голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Наприкінці виступу вона подякувала усім, з ким довелося працювати та розповіла, що їй боязко, адже 49 років – не конкурентоздатний вік на ринку праці, а у неї немає ані бізнесу, ані чоловіка, який міг би її утримувати. З її слів, Галині Карнауховій пропонували посади представники нової влади, проте вона «не уподібниться до того, що зараз роблять з нею».

Заступник голови облдержадміністрації Роман Карпюк зазначив, що під керівництвом Галини Карнаухової, погіршилися результати з 9 видів спорту, 11 залишилися незмінними і покращилися 4. Він закликав Галину Карнаухову не говорити, що її хтось ображає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
спорт для всіх Показати IP 1 Квітня 2014 13:18
Що то за цирк влаштували? В них вже все з'ясовано, визначено... а вони слухання влаштовують?:) О це так влада прийшла... Карпюк своїх проштовхує, а людей за дурнів мають і безпідставно звільняють! Все управління, окрім пенсіонерів, написали заяви про звільнення і вже майже всього управління не існує!!! Керуйте далі... Скоро самі у своїх кабінетах, таких бажаних, залишитесь на одинці зі своїми дупами!!!
сиві або лисі Показати IP 1 Квітня 2014 13:29
Дійсно з в о л о ч і! Як кажуть на Львівщині! Помрете страшною смертю. І про Бога забули. А слід памятати, що керувати якимось задрипаним управлінням сьогодні це не те ж саме, що торік чи позаторік...
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 13:39
Григорій ПУСТОвіт - навіть у прізвищі цього чоловічка корінь - пусто- , що він може зробити ? Залишить після себе пустку в першу чергу кадрову. Хто професіонал - з тим йому не по дорозі, бо ж підсидіти можуть. Значить треба доступ до тіла надати тим хто гарно прогинається, а ще краще платить за посаду . На минулих виборах заробив на партійних списках чималеньку суму аж 80 тисяч зелені чи може не правда Григорію Олександровичу??? Чи забули як радились куди іх вкласти ? Так що новий " губірнатор" знає, що він до виборів - а там незрозуміло як карта ляже... То косить бабло треба зараз . Ставить своіх на посади, а точніше тих хто платить . Такий собі бізнес при владі . Правому сектору як і кадровій комісіі є про подумати. А то буде ПУСТО, як у фракціі міськради по партійним спискам......
СОН Показати IP 1 Квітня 2014 14:03
НА ИИ МИСЦЕ ПРИЗНАЧАЮТЬ ЛЮДИНУ БЕЗ ОСВИТИ ЯКА НИДЕ НЕ ПРАЦЮЕ
Харя Показати IP 1 Квітня 2014 14:22
Таке враження, що вони здуріли-аби гроші давали за посади-одні дуби з дубочками будуть "працювати"-жах!!!
Маря до Харя Показати IP 1 Квітня 2014 16:01
Так воно і є, бо Дубняк помічник і "рєшалово" Пустовіта!:)
лучанка Показати IP 1 Квітня 2014 17:24
на цій посаді має працювати той,хто знає, що таке спорт, а не тітонька номенклатурна. І з молоддю працювати не за старими методиками, а креативно, цікаво!
ігор Показати IP 1 Квітня 2014 17:26
жах! без совісті, честі, моралі! людина професіонал, навіщо залишати жінку без роботи! як ви чините з людьми, так і з вами так буде!не забувайте, панове, Бог над нами! а про непрофесійний підбір новоспечених кадрів взагалі мовчу! якщо за вашою теорією, то треба звільняти всіх лікарів, вчителів, викладачів тощо, які працювали при тодішній владі! це абсурд! тереба країну розвивати, а не місця для своїх звільняти! людські сльози, ніколи так просто не проходять... при будь-якій владі завжди треба залишатися людьми!
111 Показати IP 1 Квітня 2014 17:32
А вона як прийшла на свою посаду? Нещастя на каблуках, вона така ж спортсменка, як і керівник. Ходила по заходах, плела невідомо що, слово до слова зв"язати не може. Ще й якісь там виправдання шукає. В Турійськ назад, чи звідки вона там. Якщо такий вона цінний працівник, то бігом візьмуть на роботу.
Читач до 111 Показати IP 1 Квітня 2014 19:40
А на цій посаді має бути обов'язково спортсмен чи тренер-викладач???? А ти напевно (111) знаєш як вона прийшла на посаду! То сиди і мовчи. Вона доречі може набагато більше зв'язатися слів ніж будь хто інший.
ігор до 111 Показати IP 1 Квітня 2014 21:42
вона у галузі спорту працює 22 роки! якщо ви некомпетенті! зарекомендувала себе як вмілий фахівець і керівник. і з громадськістю співпрацювала на хорошому рівні, і спорт піднімали нашої області! а писати такі примітиві речі про поважного керівника швидше свідчить про Ваш (111) особистий рівень(
Бывший Показати IP 1 Квітня 2014 17:49
Волынскому спорту - Ж*ПА!
МИколай Показати IP 1 Квітня 2014 21:40
Читаючи коментарі, ніякк не можу збагнути, звіділя в нас, волинян, стільки злоби і ненависті до щойно звільненої чиновниці? Та половина із новоспечених правдолюбів і гвіздка забити не можуть в гнилу дошку. А тут - героями виступають. Совість би мали, християни!!! Та при злиденному фінансуванні спорту могли б подякувати людині за зроблене. Але ж так вже кортить кинути каменем в беззахисну жінку. Невже в такий примітивний спосіб щойноспечений чиновник Карпюк готує майданчик для "голосу луцького євромайдану" товариша Володі Пащенка?
Професіонал Показати IP 2 Квітня 2014 10:02
Якщо вона такий правдивий керівник установи, у неї дуже великі здібності, то може бути громадським діячем і спрямує свою енергію на розвиток своєї особистості. Варіантів дуже багато і можливостей також. А скільки жінок без чоловіків на Волині живуть самостійно і не волають, що їх нікому утримувати!!!
ігор до Професіонал Показати IP 2 Квітня 2014 10:51
ніхто і не волає! а те, що роботодавці після 45 років не дуже хочуть брати працівників на роботу - це факт!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus