USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому «Луцьктепло» просить аванс

7 Жовтня 2016 15:06
Лучани переймаються попередженням про введення авансових платежів від ДКП «Луцьктепло». На підприємстві пояснюють, що цей крок вимушений, щоправда, має більш рекомендаційний характер.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 7 жовтня.

Нагадаємо, у зв’язку зі зниженням температури повітря, опалювальний сезон у Луцьку має розпочатися в понеділок, 10 жовтня.

А напередодні ДКП «Луцьктепло» повідомило, що для населення діятиме авансова система оплати за послугу з централізованого опалення у жовтні 2016 року.

Директор підприємства Валентина Малютіна пояснила, що авансовий платіж, який буде вказаний у платіжках за жовтень, - рекомендований. За його несплату тепло не відключатимуть і це не вплине на субсидії. Але вона попросила лучан з розумінням поставитися до цього прохання - підприємство переживає непростий час.

«Ми відчуваємо гостру нестачу обігових коштів. Адже перед постачальниками у жовтні ми маємо розрахуватися за жовтень. Тож, щоб не було відставання в сплаті, ми просимо, щоб населення сплатило у жовтні рекомендований аванс, який буде розрахований у платіжках», – пояснила вона.

Аванс підприємство запроваджує, щоб синхронізувати платежі. Адже нині є часовий розрив між платою за послуги, надані населенню, і зобов’язаннях підприємства перед постачальниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
17 Показати IP 7 Жовтня 2016 15:24
Так перенесіть виплату власних заробітних плат чи візьміть кредит в банку, а не кредитуйтесь безпроцентно в безмежно багатого населення за послугу, яку ви можливо виконаєте.
Малютіна до 17 Показати IP 7 Жовтня 2016 16:26
крала і буду красти))))
лучани Показати IP 7 Жовтня 2016 15:29
Боржників трясіть краще.
Укроп Показати IP 7 Жовтня 2016 15:46
Краще відключіть мою квартиру від вашого апалення, поставлю автономне і край. Злодюги порхаті.
17 Показати IP 7 Жовтня 2016 15:56
Так перенесіть виплату власних заробітних плат чи візьміть кредит в банку, а не кредитуйтесь безпроцентно в безмежно багатого населення за послугу, яку ви можливо виконаєте.
Я Показати IP 7 Жовтня 2016 16:33
Пішли ви , з авансами , ви ви***и і так людей як липку обдираєте .... разом з газовими службами. крадіть меньше буде більше толку
Петро Показати IP 7 Жовтня 2016 16:57
Результати роботи "господарника" Романюка М.Я. Який загнав комунальне господарство в "яму". Скоро "аванс" буде за водопостачання. Дякую лучанам, які голосували за Романюка, ви вибрали гарного "господарника"
КУМ Показати IP 7 Жовтня 2016 20:27
Ми би хотіли,бажано і інше...Все це тільки розмови,а все має базуватись на Договорах,Законах і Постановах.Все інше просто балачки.Оплачуємо послугу згідно чинного законодавства.
Аня Показати IP 13 Жовтня 2016 13:34
чого це я маю платити за те, що ледь-ледь опалюється?
тома Показати IP 30 Жовтня 2016 08:00
Луцьктепло не додає нам споживачам по гарячій воді до 5 градусів і по опаленню теж саме . Доводить ліміт газу по котельням відділ СЕМ п. Скорупський І.А і тероризує обслуговуючий персонал працювати на занижених параметрах не додаваючи тепла населеню і юридичним особам.Малютіна очолює цей корупційний конгломерат тому,що під її керівництвом є цей підрозділ. Ми змушені приготувати їй кіндер сюрприз!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus