USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Тарифи за тепло у Луцьку поки не підніматимуть

11 Жовтня 2017 21:25
Луцька міська рада поки не збирається підвищувати вартість теплопостачання.

Про це йшлося під час ефіру на телеканалі «Нова Волинь» у програмі «Відкрите місто» 11 жовтня.

Ведуча поцікавилася в першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопадачи новий опалювальний сезон принесе лучанам й нові платіжки. Посадовець відповів, що піднімати тарифи влада поки не збирається.

«Щодо підвищення вартості за надані послуги з теплопостачання, то поки про це не йдеться. Більше того, на столичному рівні задекларовано, що ціни на газ не будуть змінюватися до кінця опалювального сезону. Звісно, корективи може внести якась із постанов Кабміну, але поки про це не чути. Щодо тарифів, то їхнє формування передали на місця. Наші економісти вже працюють над розрахунками, але ми будемо робити усе можливе, аби для лучан цей нинішній тариф не змінився. Ми знаємо, що в Ковелі вартість тарифу для населення підняли, але ми цього робити не хочемо», - наголосив Григорій Недопад.

Зауважимо, що опалювальний сезон у Луцьку можуть розпочати, якщо середньодобова температура протягом трьох днів поспіль становитиме менше 8 градусів.

Однак такої ситуації нині немає, більше того, синоптики прогнозують значне потепління.

Попри це, задля комфорту городян деяким школам, ДНЗ та у медзаклади вже подають тепло.

До слова, низку перепон у підготовці до опалювального сезону створює фірма «Континіуму» – Тепелен. Таку ситуацію прогнозували ще влітку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 11 Жовтня 2017 22:35
Це поки опалювальний сезону нема... А довести до реальної ціни можливо - зменшенням? (тим більше кабмін сам визнав ціну виконаною щ пальця і змусив суд зробити експертний розрахунок.)
Петро Показати IP 11 Жовтня 2017 22:42
Але аванс за майбутнє опалення вже просять... (очень кушать хочца.!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus