USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи буде Луцьк «плавати» після літніх злив?

26 Березня 2014 12:05
Щороку після рясних дощів окремі райони Луцька стають схожими на природні басейни.

Про це під час засідання 57 сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 березня, повідомив депутат Луцької міської ради Роман Романюк.

З його слів, кожен рік після літніх злив, вулиці та дороги 33-го та 40-го кварталів стають схожими на «озера». Торік найбільша спальна частина міста була паралізована через величезне затоплення. На думку обранця громади, місця затоплення - одні і ті ж. Особливо гостро проблема у літній період, коли після спеки приходить злива.

Як пояснив депутат, пропускна спроможність каналізацій цілком достатня, аби впоратися з такою кількістю води. Але не дають раду так звані «точки прийому» стічних вод.

«То може варто їх поремонтувати, а там, де необхідно, встановити нові? До літнього періоду такі проблеми треба вирішити», - наголосив він.

Таку пропозицію підтримали 35 обранців громади, тож рішення ухвалили.

Нагадаємо, що торік, 30 липня у Луцьку була злива неймовірних масштабів. Приблизно 4 мільйони гривень – сума збитків, завданих цією негодою. І це згідно з попередніми підрахунками, - наголосила у ексклюзивному коментареві«Волинським новинам» заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вучька жаба Показати IP 26 Березня 2014 14:26
текьоть, и пущай текьоть!!! Ги-ги-ги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus