USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку серпнева негода наробила біди

12 Серпня 2014 14:58
Через складні погодні умови лучани мали проблеми з електропостачанням та зламаними деревами.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Так, найбільша кількість дзвінків, що надійшли в групу оперативного реагування «15-80» з 20 липня до 8 серпня 2014 року, стосувалась перебоїв в електропостачанні житлових будинків та квартир, зумовлених як плановими відключеннями, так і аварійними, внаслідок негоди. Протягом цього часу їх надійшло 325, а це - 24% від усіх скарг.

Таким чином, три дні поспіль через пошкодження високовольтної лінії, протягом тривалого часу без світла залишились мешканці будинків по проспектах Відродження, Молоді, Соборності та вулицях Сухомлинського, Гордіюк, Кравчука. У зв’язку з пошкодженням на кабельних лініях після поривів вітру 5 та 6 серпня цього року, без електропостачання були будинки на вулицях Качалова, Ясенова, Нагірна, Цегельна та Привокзальний район. Всі звернення передали на виконання в Луцьку міську філію ПАТ «Волиньобленерго».

Зі слів Лариси Карп’як, за станом на сьогодні вищезгадані неприємності уже вдалось ліквідувати.

Також під час стихії надходила інформація про повалені дерева та зламане гілля на вулицях Ветеранів, 1, Шевченка, 37а, Волі, 39, Потебні, 56. Після злив на проїжджих частинах міста та пішохідних тротуарах утворилися провалля. Трапилось це на вулицях Дубнівська, 12; Ковельська, 121 - 125; Захарова, 5; Набережна, 39; Данила Галицького (біля спорткомплексу «Динамо»); Ковельська, 9; Волі, 7, 66, 74.

Усі проблеми, пов’язані із пошкодженням доріг та зламаними деревами, доручили вирішити луцьким комунальникам.

Нагадаємо, що 5 та 6 серпня після довготривалої спеки у Луцьку нарешті пішла злива. Також у ці дні синоптики інформували краян про штормове попередження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
прикольно Показати IP 12 Серпня 2014 16:07
прикольно 2
ап Показати IP 12 Серпня 2014 16:09
вапвап

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus