USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи ділитимуть портфелі на Волині за квотами

11 Серпня 2014 09:42
Керівника Луцького КХП намагаються призначити за партійними квотами. Та очільник Волинської ОДА від цього - не в захваті.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації сьогодні, 11 серпня.

Так, стало відомо, що на підприємстві Луцьке КХП №2 сьогодні – складна ситуація. Заступник голови ОДА Микола Собуцький каже, що досі у міністерстві не визначилися з керівником. З його слів, на цю посаду подані кілька пакетів документів, рішення мали прийняти у п’ятницю, та цього не сталося. Тож Микола Собуцький порадив «допомогти визначитися» з кандидатом.

Натомість, зі слів очільника облдержадміністрації Володимира Гунчика, нині в цій ситуації тривають підкилимні ігри – керівника підприємства хочуть призначити за квотним принципом. Такого, зі слів голови ОДА, не повинно бути. Подібна ситуація, каже він, вже сталася під час призначення голів РДА, а нині з цими керівниками не знають, що робити.

«Якщо хтось в цьому залі хоче гратися в політику – йдіть в політичну організацію. Ми займаємося тут господарством. Не грайте в політичні ігри. Досить того, що ми за квотами розподіляли голів РДА і керівників відомств і не знаємо, що з цим робити, бо за кожною посадою стоїть людина. А тепер ми за таким же принципом починаємо розподіляти керівників підприємств», - зауважив він.

Володимир Гунчик запевнив, що у Волинській ОДА більше не буде призначень за квотними принципами.

Нагадаємо, попередній голова ОДА Григорій Пустовіт, якого призначили на цю посаду за квотним принципом від БЮТу. Свого часу він пишався тим, що Волинь – одна з областей, у якій чи не найшвидше відновили вертикаль влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
громада Показати IP 11 Серпня 2014 09:55
Останній абзац все чітко підкреслив, що свого часу Пустовіт поназначав на хвилі "революції" і шепотіння на вухо, а тепер з цими призначеннями не знають що й робити - роботу не знають і не справляються, а всім хотілося на держслужбу. Нема чого їх жаліти, не справляються - виганяти з роботи! Або бояться, що Банада, Мирка ... своїх "прихильників" під стіни ОДА приведуть? :)
Ще один квотовий Показати IP 11 Серпня 2014 10:23
По Луцьку ходить анекдот: – Гунчик повідомив, що облдержадміністрація переїжджає в інше приміщення. – Чому?! – Та заступник Роман Карпюк при Пустовіті встиг приватизувати шість поверхів будинку адміністрації і тепер вимагає у Гунчика велику орендну плату за них.
Асоціація фермерів Показати IP 11 Серпня 2014 10:34
Самодур Собуцький прийшов на посаду за квотою і розставляє кадри за хабарі, а заступник він як і фермер - ніякий .
віра Показати IP 11 Серпня 2014 10:45
НІЯКИХ КВОТ. Тільки - ПРОФЕСІОНАЛІЗМ і ПАТРІОТИЗМ.
Петро до віра Показати IP 11 Серпня 2014 10:52
то що Гунчик професіонал і патріот?Йому там точно не місце
громаді Показати IP 11 Серпня 2014 10:46
Цілком з Вами погоджуюся.Окремі структурні підрозділи ОДА "порозсипалися на очах" в наслідок такої бездарної кадрової політики.А тепер і спитати нема з кого за це.
Марина з Луцька Показати IP 11 Серпня 2014 10:49
маячня, за квотним принципом першим попав якраз Гунчик, ніякого досвіду в цьому напрямку немає і ще буде говорити...Давайте пане Гукнчик назад ригів поставте на посади вони ж прохвесіонали, то вилетите з цього крісла швидше ніж вам здається..
Вчителька Показати IP 11 Серпня 2014 11:51
А Гунчик свої борги вже повіддавав? Під час його керівництва на автозаводі він тільки залишився всім должен, розумніші через суди позабирали борги,бо сам афіріст. Я думаю що і він там не на довго,скоро Порошенко в ньому розчарується,або буде так як з Башкаленком!
Лікар Показати IP 11 Серпня 2014 12:20
Ти вчителька ? Який жах . Ось такі вчителі довели країну до такого стану в тому числі і морального.
Чому? Показати IP 11 Серпня 2014 12:31
Підтримую асоціацію фермерів Волині. Собуцький це хвора людина і то не виліковно. Як таких призначають на відповідальні посади? А може такі і призначають? Це ж за пів року нічого не зробити тільки поїздка по області з п'янками і гульками і хвалитися чужими досягненнями. По втікаючи з Липин, а адміністрація лікарні до цього часу без діє.
Анонім Показати IP 11 Серпня 2014 14:24
Сто на асфальті в лижі обутий, мль лижі не едут,иль я добанутий.Це якраз підходить до нинішньоїобстаовки в облдержадміністрації. З Гунчика голова обдержадміністрації- це сміх та й годі.Довів людей на автозаводі, повигняв всіх спеціалісиів, оставив свої прихвостнів, а тут ще до керується.Скільки треба людині. Дві віли побудував. Бог внуків не дав.Кому це? Га?На цей світ не забере

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus