USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Директору «Лісової пісні» готують догану?

4 Червня 2015 15:38
За зловживання службовим становищем та фінансові порушення, директора санаторію планують притягнути до відповідальності. Це питання зараз вивчають юристи обласної ради чи правомірно карати порушника.

Про це йшлося під час брифінгу голови обласної ради Валентина Вітера щодо сесії обласної ради сьогодні, 4-го червня.

Нагадаємо, раніше повідомляли про те, що громадські активісти виявили у санаторії «Лісова пісня» «секретні» номери, про які не знав їхній керівник, будинки, що «висять у повітрі» через санітарно-гігієнічні норми, радянські «люкси» та багато іншого.

Як повідомив голова обласної ради Валентин Вітер, порушення у санаторії знайшли й працівники КРУ.

«Від громадської ради при облдержадміністрації ми отримували лист, а також просто від волинян щодо порушень діяльності санаторію. Після цих повідомлень, я зробив звернення у прокуратуру і ревізійні служби, аби «Лісову пісню» перевірили. Результати надійшли декілька днів тому, їх розглянули під час комісії. Зараз ми чекаємо висновок із юридичного відділу, і якщо це можливо буде, я дам догану керівнику. Це буде дисциплінарне стягнення. Більшого покарання чи звільнення керівника не буде, бо порушення – незначні, вони не впливають на роботу санаторію і не є зловживаннями, які тягнуть на кримінал», - пояснив Вітер.

Він додав, що в санаторії «Лісова пісня» вже оздоровили безплатно більше 100 учасників АТО та готові оздоровлювати щодня до 20-30 ветеранів АТО і 40 людей з вадами здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Отдихаюча Показати IP 4 Червня 2015 16:21
Була минулого року влітку на відпочинку у Лісовій пісні. Скажу чесно - совок. Але бачила там Войтовича з дружиною, Вітра, начальника пенсійного фонду, начальника обласного фінуправління, начальника обласного управління статистики, Чепелюка із сім"єю, дочку Войтовича із сім"єю та ін., навіть Козюра був. Робіть висновки...
колись буду до Отдихаюча Показати IP 4 Червня 2015 17:24
Стидота,гидота. За що і за кого воюють на сході? .....Якщо це можливо буде, то дам догану. Зливайте воду!!!! Приїхали.
Леонід Показати IP 4 Червня 2015 16:21
ПппппппппппппппппПане Вітер а те що землю яка належить санаторію ,передав Карпук своїй дружині це теж не значне порушення? Ви пане Вітер далеко не втікли від Карпука в:-) и знаєте що в Раду не попадете ,приготовили місце собі ,замість Сидора іпокриваєте злодюг,негідник ти '-падло в овечій шкурі
Руслана Дибель до Леонід Показати IP 4 Червня 2015 16:36
Я в кайфі!
Dubl до Руслана Дибель Показати IP 4 Червня 2015 16:41
То, ще раз напишіть. скіко треба натирити і вділити земельки, щоб доганну отримати? А........ Чи не так сказав, скіко і кому?
Стул Показати IP 4 Червня 2015 17:48
Вчасно, він якраз в туалет зібрався. ХА ХА ХА
луцьк Показати IP 4 Червня 2015 18:58
ПппппппппппппппппМолодці громадські діячі вивертайте їх гнілі душі щоб і волинським злодюгам після третього Майдану місця не було вУкраїні
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 19:07
крук круку око не викпює
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 20:18
А що це за посада "громадські активісти", за що вони живуть і податки платять?
він Показати IP 4 Червня 2015 20:40
а точно вітер може піти на місце сидора.зза рік все пропє
анонім Показати IP 5 Червня 2015 21:02
Щоб повернути вкрадене за останні роки, потрібно по 400 людей щодня за рахунок карпука оздоровлювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus