USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Голову Апеляційного суду Волині обрали на четвертий термін

15 Квітня 2015 11:45
Голову Апеляційного суду обрали на Волині. Про це інформує ВОДТРК.

Керівника обирали на зборах суддів у режимі таємного голосування, у якому взяло участь 37 суддів. Згідно з результатами підрахунку бюлетенів, впевнену перемогу здобув Петро Філюк — 26 голосів.

Нагадаємо, це вже четвертий термін на посаді голови Апеляційного суду. Так, 30 вересня 2004 року Петра Філюка призначили головою Апеляційного суду Волинській області. У жовтні 2009-го Рада суддів України повторно призначила його головою на 5 років. Відповідно до чинних законів він склав свої повноваження 11 квітня 2014 року, проте його ж знову обрали головою Апеляційного суду Волинської області на новий термін.

Цього разу голову апеляційного суду, відповідно до змін до ЗУ “Про судоустрій та статус суддів” обрали на 2 роки. Щодо заступників, то ними стали Олександр Фідря і Віктор Стрільчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ігор Показати IP 15 Квітня 2015 12:05
хто ж його троне- він же памятник...при кучмі ситояв, при ющенку стояв, при януковичу стояв, при порошенку - теж вистояв...
111 Показати IP 15 Квітня 2015 12:31
та його першим люструвати треба було!!! Мда.. Чим ці контрацептиви (АП, ВР, КМ) кращі за попередніх п*д@рів??? Всі основні хапуги пооставались на своїх місцях
Іван Показати IP 15 Квітня 2015 12:32
Це ще одне свідчення того, що судова система України перебуває у тяжкому стані стагнації, а можливо й агонії. Вилікувати її уже не вдасться. Її треба вбити, а породити і виховати нову, де не буде вічноправлячих царків.
Дьодік до Іван Показати IP 15 Квітня 2015 14:18
Містер Лінч уже йде по містера Кольта...
4 до Івана Показати IP 15 Квітня 2015 12:47
Ваня, а вбивалка не треснєт??? Чи може таких, як ти краще суддями зробити, щоб судили ім'ям революції, як то було колись на Україні?
агент Показати IP 15 Квітня 2015 13:07
Ну що, ВОЛИНЯКИ.-----------...ФІЛЯ ВСІХ МАВ ДЕСЬ.........____________і дальше буде ГУЛЯТИ ПО ПРОСТОРАХ ВОЛИНІ............. ПО РІДНІЙ ЗЕМЛІ ЗАЛУХІВСЬКІЙ З "БРАТКАМИ" - НІХТО І НІЧОГО НЕ МОЖЕ ВПОРАТИСЬ З МІЛЬЯРДЕРАМИ ....
сумно Показати IP 15 Квітня 2015 13:09
Нi совiстi, нi честi.
до агента Показати IP 15 Квітня 2015 13:09
Як просто можна взяти ФІЛЮ за зябра- ? )))
агент Показати IP 15 Квітня 2015 13:12
ПРОСТО - СБУ - не спати + не кришувати = буде результат!!!!
ігорко Показати IP 15 Квітня 2015 17:29
Піст закінчився, Зіновія - секретарка з управління освіти ,оголосила що бере Філюк
Федчик Зоя Показати IP 20 Квітня 2015 10:03
Голова апеляційного суду БОГ? Хто кришує апеляційний суд? Скільки коштують ухвали, які суперечать Конституції УКРАїНИ?? Скорочено розповім про свою справу: (в чергах біля каб.зрозуміла що я не одна, є факти). В 2005р звернулась до Головного архітектора міста Ковеля Мурай Л. про можливість отримання повноцінної зем. ділянки 1000 м.кв. по асв.вул. з проведеним газом, вод.кан.і.т.д . 500м.кв.якої були у власності міста, а 500 у моїй приватній власності. Гол. Арх.. Мурай Л. сказала, « що позитивне рішення коштує….$ («була неготова, а зря») в іншому випадку – віддасть в оренду заднім числом,….» так і зробила, рішенням Ков.міської ради, без згоди межуючих власників!!!!! в межах центра міста!!!! ігноруючи цільове призначення згідно Ген Плану надати громадянці Торгачевой (жодного відношення до даної діл.) але невістка(жінка сина депутата Ков.міської ради Матвеева Вф (ПР))в оренду під городництво на 5років. Ковельський міськрайонний суд, до якого я звернулась, на протязі чотирьох років здійснив великий об’єм роботи, було проведено багато судових засідань і в результаті в листопаді 2008 року, прийнято рішення про визнання не дійсним договорів оренди на цю ділянку. В березні 2009 року мені повідомили, що треба з’явитися в апеляційний суд, м. Луцьк, вул.. Червоного Хреста 10, на розгляд апеляційної скарги Ковельської Міськради на рішення Ковельського Міськрайонного суду від 11.2008р. при вході в суд стояв нач. Зем.відділу Логвінов В. і вів довірливу бесіду з двома чоловіками, один із яких потім вів судове засідання по моїй справі, яке закінчилося за 20хвилин рішенням цитую: «так як ділянка у встановленому законом порядку Федчик не надавалася… позивач не вправі заявляти про визнання не дійсними будь-яких рішень та правочинів вчинених власником Ковельською міською радою що до цієї ділянки незалежно від того, відповідають вони вимогам законодавства, чи ні.» оскільки рішення суду першої інстанції не відповідає обставинам справи, то його слід скасувати(№22ц-209/09). Одним словом, якщо Ковельська Міська рада дозволить будувати на центральній площі міста свинарник, то скасувати дозвіл на будівництво не має права ніхто, бо центральна площа належить міській раді. PS. Після такого кумедного рішення апеляційного суду хотілось взнати думку тодішнього мера міста Луцьк Шиби. Переказала ситуацію з точки зору моїх дітей (дочка працювала гол. Арх. м. Бориспіль, а також в Міністерстві будівництва у м. Київ. Старший син керує 20 років будівництвом у Брестскій облраді. ) Згідно Законів ніякий міський голова, навіть, якщо у нього немає спеціальної освіти, не має давати дозвіл вирощувати бульбу там, де згідно плану має будуватись житло. На що Шиба дав свій коментар: «Ваші діти дугні»(мова оригіналу) Якщо десь я написала не коректне слово, або вас цікавлять оригінали документів, то дзвоніть по тел.. 033 52 46798, або за адресою м. Ковель, вул.. Макаренка, 21. Федчик Зоя Михайлівна. 1935р.н. 40 років працювала медичною сестрою у Ковельській ЦРБ.
ludmila до Федчик Зоя Показати IP 10 Березня 2016 21:53
Знаю Петра Тодосьовича особисто. Порядна і грамотна людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus