USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Хто очолив Генпрокуратуру України

24 Лютого 2014 17:27
Виконувачем обов'язків Генпрокурора України став Віталій Білоус, - повідомляє «Голос столиці».

Крім того уповноваженим Верховної Ради з контролю за діяльністю Генеральної прокуратури парламент призначив Олега Махніцького.

Віталій Білоус, який раніше обіймав посаду першого заступника генпрокурора призначений виконуючим обов'язки генерального прокурора України. Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

Крім того уповноваженим Верховної Ради з контролю за діяльністю Генеральної прокуратури парламент призначив Олега Махніцького, передає ІТАР-ТАРС.

Нагадаємо, що минулого року Віталій Білоус наказом генерального прокурора України Віктора Пшонки був призначений на посаду першого заступника генпрокурора. Раніше Білоус обіймав посаду заступника генпрокурора, на яку його призначили в серпні 2012 року.

Віталій Білоус - уродженець Донецької області. Він працює в органах прокуратури 17 років. Трудову діяльність Білоус починав з посади стажиста, працював слідчим, помічником прокурора, прокурором, займав різні посади в апараті прокуратури Донецької області, також в центральному апараті ГПУ, зокрема, очолював головні управління. Також він працював на посаді прокурора Севастополя, після чого був призначений на посаду заступника генпрокурора.

Зазначимо, що генпрокурор Віктор Пшонка та в.о. Міністерства доходів і зборів Олександр Клименко намагалися покинути Україну, проте Держприкордонслужба виконала доручення правоохоронних органів, і не пропустила громадян Пшонку та Клименка, які були виявлені прикордонниками у пункті пропуску «Донецьк авіа».

До того ж, екс-генпрокурор Віктор Пшонка наполегливо радив Януковичу ввести надзвичайний стан у країні. Про це свідчать документи, опубліковані організацією «Евромайдан».

Пшонка, згідно з документами, у зверненні до Януковича писав, що на засіданні Ради нацбезпеки слід підняти питання з метою стабілізації ситуації в державі задіяти весь арсенал передбачених законом повноважень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хохо Показати IP 24 Лютого 2014 17:38
на манеже всё те же
орбіт Показати IP 24 Лютого 2014 18:24
я шось не збагну
что? до орбіт Показати IP 24 Лютого 2014 18:36
что нас всех опять обскакали? и москалей, и хохлов... есть такая хорошая пословица - паны дерутся, а у мужика чуб трещит
дуб Показати IP 24 Лютого 2014 19:01
Що тут думати, призначили нового Генерального Прокурора..хай працює..наводить законність в Україні..Що може весь час по вулицях мають ходити невідомі в масках з дубинками.Була війна. та то основному в столиці.Нас майже не торкнулось. а тепер на Горлівку чи Макеївку Луцьк має змахувати..Там гопники під прикриттям влади, а тепер що влада гопники ?
Микола Показати IP 25 Лютого 2014 10:07
Призначили нормальну людину з Донецької області, щоб залякані інформаційною блокадою люди не боялися вийти на вулицю та не згрібали в паніці всі продукти в магазинах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus