USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани боргують за комунальні послуги чверть мільйона

10 Грудня 2014 08:44
250 тисяч гривень ще не заплатили лучани окремим житлово-комунальним господарствам та КП «Луцькводоканал» за надані ними комунальні послуги.

Про це стало відомо під час оперативної наради у стінах Луцькради 9 грудня.

Так, зі слів заступника луцького міського голови Святослава Кравчука, за станом на 1 грудня містяни заборгували 50 тисяч гривень за використану холодну воду і майже 200 тисяч за опалення, що надають ЖКГ міста.

Як пояснив посадовець, у міськраді вболівають за те, аби лучани без перебоїв отримували холодну воду і не мерзли у власних оселях, але ж проблему створюють самі мешканці обласного центру, відмовляючись вчасно платити за комунальні послуги. Каже, погоджується із тим, що не завжди ті послуги, які надають жеківці, можна назвати якісними, однак, боржникам варто врахувати те, що через них страждають інші, ні у чому не винні люди. Самі ж комунальники відмовляються працювати, бо не отримують зарплатню. «Люди скаржаться на те, що взимку неприбраний сніг і непосипані піском доріжки. А де брати на це кошти, якщо немає грошових надходжень?», - зазначив посадовець.

Разом із тим він наголосив, що у цьогоріч немає заборгованостей із виплатами заробітних плат працівникам бюджетної сфери, тому й жодних заборгованостей у сфері комунальних послуг не повинно бути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанка Показати IP 10 Грудня 2014 09:07
А тепер скажіть можновладці багаті і ситі мільйонери і мільядери. Ви підняли плату за комунальні послуги до 1000-1300, а у людей пенсія 1000 майже у 90 процентів людей. Зарплата 2-1500-2000 від сили.А ліки сотні вартують, а їжа. А як нам жити? Вапм до феніків ви багаті, ви собі любимі берете зарплату достойну людина, а нам даєте як рабам. Субсидії.Кому ви їх даєте? А нікому, все зробили,щоб їх не дати. Я пенсіонер і жінка також.Ми зробили субсидію, але в селі осталась батьківська хата, де її подіти, ніхто не купує.Жінка її приватизувала,то зняли субсиді.,подали в суд,що ми злочинціц скрили друге житло.Виявляється хата в Маневичах-це друге житло і ми злочинці. А як ми можемо заплатити за трикімнатну квартиру і яке відношення має хата батьківська иеще до моєї квартири в Луцьку.Це просто жах.От вам і субсидія.нам треба здохнути, а чим платити, а вони грозяться ще підняти ціни на комунальні послуги-це тоді точно ніхто не заплатить
Народна довіра Показати IP 10 Грудня 2014 09:34
Луцькраді треба запровадити розіграш прізів серед сумлінних платників -100 % виграють пенсіонери які платять день в день єкономлячі на ліках та харчуванні а самі бідні в нас бариги.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2014 09:37
250 тисяч на таке місто як Луцьк,це в межах... Ну,коротше,це така мізерна сума для Луцька,що вони за один раз більше крадуть.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2014 09:59
Це все винна Росія бо вона не скаче.
Корінний лучанин Показати IP 10 Грудня 2014 10:16
"Разом із тим він наголосив, що у цьогоріч немає заборгованостей із виплатами заробітних плат працівникам бюджетної сфери, тому й жодних заборгованостей у сфері комунальних послуг не повинно бути." - От читаю це та думаю, що Кравчук вмикнув ДУРАКА і меле такі нісенітниці що аж незручно стає. Недавно ж тільки говорили тут на сайті про мільйонні заборгованості лучанам по ЗАРПЛАТІ і підприємства називали: ПАТ"ЕТМ" , ЛУЦЬКТЕПЛО і інш.Складається враження що чоловік знаходиться не своєму місці і БРЕШЕ , що називається по чорному. На ПАТ"ЕТМ" тільки після страйків виплатили лише половину з/п за жовтень і то не всі отримали. ЛУЦЬКТЕПЛО боргує з/п за три місяці. А КРАВЧУКУ властиво брехати , це вже давно помічено!
Лучанка Показати IP 10 Грудня 2014 10:21
А чому не приймаєте мір до тих хто не платить, а то тих хто платить ще і наказують, а хто має по три квартири в яких живуть квартиранти , але не мають прописок за ці квартири мізерні оплати ще і субсидія є ось вам і правда. А пенсіонера ніхто не питає маєш платити і все хоч за їхніми спинами ховаються неплатники з великими доходами. Можливо якось вже навести порядок потрібно, а то постійно неплатять, неплатять тільки неясно хто неплатить ось до них і приймайте міри , а не всіх під одну мітлу.
Аня до Лучанка Показати IP 10 Грудня 2014 10:56
Дуже правильно. У нас в Луцьку здають по декілька квартир мають великі доходи. Ніхто не прописаний і вони не вираховують,що ці квартири у них є бо записані на всіх родичів. А ще й мають субсидії.А якщо осталась в селі закинута батьківська хата,то ти злочинець і тобі нема субсидій.Це повний абсурд і жах.
Анонім Показати IP 10 Грудня 2014 13:17
Почекайте - це тільки за листопад. Хай піде зимова проплата - ще більше зростуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus