USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проект з облаштування велодоріжок у Луцьку гальмують

21 Травня 2015 17:54
Громадські активісти кажуть, що від мера та його заступника отримали різні листи з одного і того ж питання щодо велодоріжок, а стратегію, яку затвердили 8 років тому, не реалізовують.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з питань планування, проектування та будівництва велосипедних доріжок в області, яке відбулося сьогодні, 21-го травня, в овальній залі обласної ради.

Представник молодіжної громадської організації «Асоціація велосипедистів Луцька» Юрій Моклиця запропонував присутнім свій аналіз та варіанти створення у місті велодоріжок. Втім, громадський активіст вважає, що у цьому не зацікавлений Луцький міський голова Микола Романюк.

«У 2008-му році затвердили документ про стратегічний розвиток велодоріжок в Луцьку, це питання розглядали на сесії і більшістю голосів депути його ухвалили. Але за весь цей час ми бачимо, що результат – нульовий. Я спілкуюся з Романюком, то він бачить це як єдиний проект, який треба зробити і перерізати стрічку, але так не буде, адже треба починати з маленького. Окрім того, від нього і його заступника Лариси Соколовської я маю два листи-відповіді на мої запити. Цікавим є те, що в одному кажуть, що по проспекту Волі не буде велодоріжок, а в іншому вказано, що будуть», – розповідає велосипедист.

Нагадаємо, львів’яни навчали волинян будувати велодоріжки. Зокрема радник міського голови Львова Олег Шмід зауважив, що гарне місце для велодоріжки в Луцьку – по проспекту Волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
степан Показати IP 22 Травня 2015 11:45
нехай нам всім допоможе палиця, амінь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus