USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькі інваліди просять дати їм можливість працювати

26 Вересня 2014 10:56
Організація «Фонд активної реабілітації неповносправних» потребує ремонту спеціально облаштованого приміщення для того, щоб мати можливість працювати.

Про це стало відомо під час чергової 30-ї сесії Волинської обласної ради

Як зазначила голова фонду Ганна Гапонюк, люди на візках потребують реалізації своїх знань через працю. Не лише для того, щоб самостійно покращити своє фінансове становище, але й відчути себе повноцінним членом суспільства. Для цього їм потрібне приміщення, де вони могли б працювати на постійній основі. Довгий час жінка надавала для потреб організації власне житло, проте нині виникла потреба у новому приміщенні.

У розпорядження фонду, зрештою, передали приміщення на вулиці Львівській, 31. Проте, з різних обставин будівля 7 років пустувала - там зараз немає вікон, дверей, знищена електрика, каналізація і опалення.

Тому пані Гапонюк закликала депутатів Волинської облради не бути байдужими до проблеми та посприяти її вирішенню. З її слів, незважаючи на всі негаразди, у фонді вірять в можливість відродження.

Жінка пообіцяла звітувати за використання коштів, які нададуть для ремонту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus