USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі комунальники відмовляються займатися квітами

12 Серпня 2014 08:58
Комунальникам у Луцькраді поставили ультиматум: або вони беруть участь у традиційному святі квітів на День міста, або матимуть серйозні проблеми.

Про це під час оперативної наради у Миколи Романюка повідомив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Так, під час «оперативки» посадовець ініціював питання, що стосується підготовки до майбутнього Дня Незалежності, Дня прапора та Дня міста.

Він наголосив, що відповіді окремих керівників жеків просто жахають байдужістю. Як пояснив Святослав Кравчук, свою відмову брати участь у традиційному Святі квітів на день міста комунальники мотивують тим, що, мовляв, «на підприємстві відсутні флористи для створення квіткових композицій».

«Якщо у вас нема таких спеціалістів, то як же бути працівникам культури та іншим учасникам дійства? Ваша робота й полягає у томи, аби садити квіти і дбати про озеленення територій. Розвішуйте прапорці з 6 до 7 години ранку, а свято квітів починається з 12 години», - звернувся віце-мер до директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Івана Кубіцкого.

Посадовець додав, що у випадку відмови від участі у заході, попросить Луцького міського голову Миколу Романюка прийняти сейрйозні міри й покарати «неслухняних» комунальників.

До слова, цьогоріч дата проведення Дня міста співпадає із Днем Незалежності України - 24 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 12 Серпня 2014 09:21
Ті квіти зів'януть через тиждень, а гривень на них піде не одна тисяча. А потім Романюк буде нити, що в бюджеті грошей нема!
Анонім Показати IP 12 Серпня 2014 10:38
Пора на клумбах картошку садить...
Джулія Показати IP 12 Серпня 2014 10:43
Думаю, цього року можна не проводити Свято квітів.
777 Показати IP 12 Серпня 2014 11:08
Шановна владо! Не на часі проводити свято квітів, ситуація яка склалась у державі не дозволяє проведення таких заходів та марне витрачання коштів, думайте про громаду а не про свій рейтинг.
103 Показати IP 12 Серпня 2014 11:55
Ну то посідайте в своїх "футлярах", якщо знаєте,що це означає, посипте голову попілом і нийте дальше, як вам погано!
Іра Показати IP 12 Серпня 2014 12:24
Дуже люблю цей захід і вважаю хорошою ідеєю міською влади. дякую усім організаторам, міському голові та флористам.
2323 Показати IP 12 Серпня 2014 14:33
Ця "хороша ідея" стає головним болем для бюджетних організацій і добрим прибутком для квіткових магазинів, бо з лободи і кропиви композиції не дуже виглядають, а вони ж мають бути пафосні. Так що, як завжди і всюди, треба дякувати в першу чергу тим, хто вишукує гроші на забаганки. Професійні флористи за плату роблять композиції і лікарням, і маркетам. Так що комунальники ще м'яко виразились.
2323 Показати IP 12 Серпня 2014 14:48
Краще б оголосили "Свято хліба", то пирогів напекли б і вчителі, і медсестри, та ще й потім хтось би наївся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus