USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі педагоги отримають нове житло

30 Жовтня 2015 08:11
Нежитлове приміщення на вулиці Роговій, 40, що знаходиться на балансі управління освіти міської ради, переведуть в категорію житлових. Здійснюють такий задум, як кажуть освітяни, аби поліпшити житлові умови працівників.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 29-го жовтня.

Відтак, учасники засідання інформували, що триповерховий будинок площею 227,6 квадратних метра на вулиці Роговій, 40 реконструювали під житловий, аби покращити житлові умови освітян.

Процедуру переведення готові здійснити на підставі технічного паспорту, який видало КП «Волинське обласне бюро технічної інвентаризації» 28.03.2013 року та декларації про готовність об’єкта до експлуатації.

З цього приводу начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк зазначив, що подібні рішення приймаються, керуючись статтями 140, 146 Конституції України, статтями 30, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Ініціативу освітян члени виконкому підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
на сайті Батов Г.Ф. Показати IP 30 Жовтня 2015 20:11
довели до ручки і підставим крайнього не роздумуючи tratata ****підтримка*** "Шо то за директор, він нічого не робить, він нічого не знає, кругом бардак, .... " - такими оцінками Ситник, Міндала, Богданець,а також три заступники в один голос "підтримують" директора. ****роздуми**** Якщо Романюк не ліквідує таке "об*єднання", - то на раз два дворняга ( наголошує на корінь *двор* ,- дуже пишається своїм дворянським походженням) зорганізує дворцовий переворот , досвід підставляти мають . Навчені , найдуть потрібні аргументи і факти , му*орскі методи ... 28 квітня вже меньше, як за півроку. змішають і з грязю і з говном ширше коло %%%%%%%%%%%%%% скоро сформують немаловажливу громадську думку на " чужака " , на тих кого він "приволік", кого з цінних кадрів із-за нього "втратили" Більшість згаданих персон свої погляди не приховує. В цілому ж група "підтримки" може бути значно більшою : підрядчики, конструктори, ..... Всі ті, хто вчора лизав і впадав до ніг, - завтра можуть змішати з .....м. Таке вже було і не один раз. Зайдіть на сайт . Батов Г. Ф.
знаменоносці Показати IP 31 Жовтня 2015 21:17
Хто презентує і збереже книгу про лицемірів , злодюг , брехунів ... з ланцюга ЛВПУ , ОДА Волині ,корупціонерів з міністерств : МВС; Освіти і Науки ... – ... знамено краси, моралі, духовності і народної мудрості?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus