USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькрада не проситиме у Києва більше даішників для міста

23 Липня 2014 10:36
Луцька міська рада планувала затвердити проект рішення, аби попросити у Києва більше даішників для міста. Втім, сьогодні позиція змінилася.

Про це йшлося під час 62-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 23-го липня.

Нагадаємо, цю ініціативу підтримали під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 17-го липня.

З цього приводу виконувач обов’язків начальника відділення ДАІ з обслуговування міста Луцька Віктор Главічка повідомив, що зараз в Луцьку є 28 працівників ДАІ, хоча в містах з більшою кількістю населення їх – 50 чоловік.

Однак секретар міської ради Сергій Григоренко попросив зняти питання щодо звернення до Міністра внутрішніх справ України.

«Я прошу зняти пропонований мною проект рішення, адже вчора уряд оголосив міри жорсткої економії. Але коли ситуація в країні стабілізується, то я це питання підніму ще», - сказаз Григоренко.

Його підтримали й питання знали з порядку денного.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що луцькі даішники не реагують на «мажорів»-порушників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
не мент Показати IP 23 Липня 2014 10:44
Хай працюють по європейськи і не треба їх 50. Займатись треба профілактикою а не брати хабарі. А взагалі всіх звільнити як в Грузії.
лучани Показати IP 23 Липня 2014 10:55
Працівників кабінетів в управі періодично виводити на патрулювання вулиць. Нехай трохи рострясуть жир.
2 Показати IP 23 Липня 2014 11:19
Слава Україні! Нарешті наші міські чиновники починають читати те, що пишуть наші громадяни. Розуміємо, що "питання ДАІ", таке як воно є, не влаштовує ні міську раду, ні нас громадян. Думаємо, спільними зусиллями ми поборемо корупцію у ДАІ і заставимо їх працювати належним чином. А що стосується корумпованості міської ради, то проблема набагато більша - тут керує великоваговий бізнес... Будемо продовжувати спостерігати .....
Богдан Показати IP 23 Липня 2014 11:22
Поставте в місті камери відео-нагляду. Посадіть одного толкового хлопця за комп'ютер щоб оперативно друкував і відправляв фото порушників + смс на мобілку порушника з посиланням на фото/відео порушення на youtube, оскільки не всі проживають по адресі реєстрації автомобіля (як я наприклад). Виставляйте штрафи не більше 250 грн - такий штраф заплатять з більшою ймовірністю, ніж штраф 425-850 грн. Поставте перед виконавчою завдання жорстко контролювати оплату надісланих поштою штрафів. Через місяць всі будуть їздити як шовкові. Я особисто можу проїхати на червоний, якщо бачу що поблизу немає патруля і відсутні інші учасники дорожнього руху - тобто немає небезпеки для людей. Але якщо я буду бачити над світлофором відео-камеру і буду розуміти що через 3 дні однозначно прийде постанова на 250 грн - я краще почекаю кілька секунд. Номери мобільних прив'язати до номерів автомобілів в базі ДАІ просто: дайте в ЗМІ номер, на який потрібно відправити смс з номером автомобіля. До цього номеру підв'яжіть номер мобільного, з якого прийшло смс. При відсутності в базі мобільного, штраф збільшується на 10 грн, тобто хто не зареєстрував свій мобільний - платить більше.
2 до Богдан Показати IP 23 Липня 2014 11:27
Не погано! Дерело фінансування? Кошторис? ХТо побудує? Тендери? Відкати? Погодження проектів? Технічні умови? Живлення? Безпека? І т.д
Рибак Показати IP 23 Липня 2014 12:15
Зловили троє рибалок золоту рибку. Рибка каже, що вже в літах, але одне бажання кожного ще виконає. Перший каже, що поки сюди їхав, дашїник зупинив і останні двісті гривень забрав. Хотів би їх вернути, щоб якось до зарплати дотягти. Вони в тебе в кишені, рибка каже. Другий каже що дома таргани дістали, ніяк вивести не може. Ось тобі маленький тарган у коробочці, дома випустиш, він всіх тарганів поїсть і сам здохне. Третій каже, що миші на дачі дістали, гризуть все, і ніяк їх витравити не можна. Ось тобі маленька мишка в коробочці, на дачі випустиш, всіх мишей поїсть і сама здохне. Тут перший рибалка не витримав і каже, рибко забери ті двісті гривень та дай мені маленького даїшника в коробочці. Мораль - якщо золота рибка міськрада....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus