USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький міськвиконком змінить склад

20 Березня 2014 18:00
До складу міськвиконкому увійдуть представники громадських організацій. Зокрема Громадського сектору Волині, Правого Сектору Волині, Самооборони Волині, Автомайдану.

До слова, сьогодні, 20 відбулося громадське обговорення складу міськвиконкому за участю цих організацій, депутатів та посадовців міської ради та міського голови.

Про конкретні пропозицій учасники не домовилися. Проте, згодом, Микола Романюк написав на своїй сторінці у Фейсбук про те, що до складу виконкому таки можуть ввести представників громадськості.

«Звертаюся до представників вищезгаданих організацій надати мені 21.03.2014 року до 16.00 пропозиції по 4-х кандидатурах у склад виконкому Луцької міської ради», - написав він у повідомленні.

Щоправда, поки що у відділі інформаційної роботи про цю ініціативу міського голови не знають. Тож, скільки буде членів міськвиконкому – поки невідомо. Чи будуть всі запропоновані кандидатури в складі міськвиконкому, чи з їх числа обиратимуть певну кількість – наразі також незрозуміло.
Про це Інформаційне агентство Волинські Новини повідомить згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
а может Показати IP 20 Березня 2014 18:21
а может надо спросить у самой ГРОМАДЫ, а то "відбулося громадське обговорення складу міськвиконкому за участю цих організацій, депутатів та посадовців міської ради та міського голови."...
Ванда Показати IP 20 Березня 2014 18:34
Виконком змінить склад якщо проголосує рада, бо міський голова тільки вносить пропозицію, а остаточно затверджує рада. Якщо будуть представлені невігласи і бикота - рада не проголосує, а нормальних людей в тих середовищах мало або й зовсім нема.
рада до Ванда Показати IP 20 Березня 2014 18:47
А якщо ПС і СО прийдуть на сесію з зброєю і не будуть випускати деутатів поки не проголосують???????
зе бест Показати IP 20 Березня 2014 21:24
туда треба когось з крепкими економічними знаннями та совістю....щоб не кивати втиху за погодження необгрунтованих тарифів, а чітко протистояти бажаннм декого поправляти на них своє матеріальне становище.... Приклад: який може бути розгляд підняття вартості проїзду в маршрутках?. Порозганяйте лишніх "ротів" з маршрутів, які лише захаращують проїзд на вулицях і стовбичать паками на зупинках...І не треба буде піднімати цін...і усім вистачить.... Є ще багато ідей, але на реалізацію треба мізки і совість, а ось з цим у багатьох при владі проблема...Отаке

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus