USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Майбутній кабінет Трампа заможніший, ніж 10 країн разом узяті. ІНФОГРАФІКА

1 Грудня 2016 17:26
Новообраний президент США Дональд Трамп почав набирати людей, які незабаром займуть ключові посади в його кабінеті – повідомляє Take-profit.org.

Під час того, як визначаються майбутні міністри, стає ясно, що вони багатші, ніж деякі країни світу. Міністром освіти попередньо призначена консерватор Бетсі ДеВос. Стан її сім'ї оцінюється в 5,1 млрд доларів.

Капітал Харольда Хамма, майбутнього міністра енергетики та одного з найбагатших людей світу, становить 15,3 млрд доларів.

А посаду міністра торгівлі займе Уілбур Росс, чиє багатство оцінюється в 2,9 млрд доларів. На їх фоні Мітт Ромні, який може зайняти місце держсекретаря, здається бідняком - його капітал складає всього 250 млн доларів.

Якщо додати до цього гроші самого Трампа (10 млрд доларів), а також інших потенційних членів майбутнього кабінету міністрів, то підсумкова сума перевищить 35 млрд доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus