USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Мер Луцька подивований, що електроопора сама впала на тролейбус

23 Вересня 2015 12:56
Такого ще не було, щоб електроопори самі падали, - так прокоментував ситуацію щодо інциденту з електроопорою, яка впала на міський тролейбус, міський голова Микола Романюк. Про це пише «Район. Луцьк».

У понеділок, 21 вересня, на вулиці Данила Галицького на тролейбус впала електроопора. Мера міста інцидент здивував, мовляв, раніше такого у Луцьку не траплялося

«Це вперше таке сталося, що стовп впав сам. Бувало, що їх збивали місцеві «крутелики», а от самі ще не падали. У будь-якому випадку це говорить про те, що ряд електроопор потребують огляду та заміни», – прокоментував міський голова.

Про потребу заміни старих електроопор говорив і головний енергетик підприємства електротранспорту Леонід Патроник.

«У місті старі всі електроопори, проте є міцніші, а є слабші. Очевидно, ця виявилася доволі слабкою, бо коли тролейбус трохи зачепив стовп, то він відразу впав. Трохи дивно, що опора не встояла, бо була непошкоджена, на відміну від тих, які подекуди є в місті», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 23 Вересня 2015 12:57
точно, то все путін підстроїв! чи правосеки? потрібно провести розслідування!
Polityk Ira Показати IP 23 Вересня 2015 14:05
раз в рік і палка стриляє )))
Лучанин Показати IP 24 Вересня 2015 19:59
А як щодо регламентних робіт, оглядів? Стоїть - добре, впав - дивно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus