USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мерія Ковеля витратила майже 180 тисяч на прикраси, значки і прапорці

10 Січня 2017 08:00
Виконком Ковельської міської ради здійснив передноворічні закупи. Що ж придбали у мерії з'ясував Район.Ковель.

Важливим атрибутом без якого виконкому Ковельської міської ради важко обійтися у нелегкій чиновницькій роботі, виявляється, є мікрохвильова піч. Цей побутовий електроприлад для швидкого приготування та підігріву продуктів харчування і їх розморожування суттєво сприяє рутинному робочому процесу.

Як свідчать фінансові документи, виконком купив у приватного підприємця з Ковеля дві мікрохвильові печі. Хоча у трансакції зазначається одна піч. Хотілося б вірити, що необхідне придбання відбувалося через систему електронних державних закупівель ProZorro. За словами самих чиновників, одна з мікрохвильовок допомагає у роботі працівникам бухгалтерії. До якого відділу, управління чи посадової особи «приписана» інша – невідомо.
Але це ще не всі передноворічні закупівлі. Виконком придбав у приватного підприємства «Райдо знак» (м. Київ) значків на 11,5 тисяч гривень. Як стверджують чиновники, вони потрібні для популяризації міста, відповідно до «Програми розвитку місцевого самоврядування в м. Ковелі». Нібито, значок вартує 36 гривень. Прапорців у місцевого підприємця закуплено на 4 685 гривень, блокнотів та листівок – на 16 400 гривень.
Втім, найбільше довелося викласти бюджетних коштів на придбання ялинкових прикрас. Управління капітального будівництва та ЖКГ виконкому разом із своїм відділом комунального господарства заплатили за них столичній фірмі та приватному підприємцю майже 150 тисяч гривень. Нагадаємо, що у грудні 2015 року мерія придбала біло-синю ілюмінацію, якою прикрасили «Білий» дім та ялини на центральній площі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тусь В. Показати IP 10 Січня 2017 08:42
Гарно "пошикувати" за рахунок платників податків ,коли в країні глибока криза - це кредо наших слуг народу ... А де минулорічні прикраси ...??? Люди десятиліттям користуються старими прикрасами і нічого ...!!!
vasya z buzak Показати IP 10 Січня 2017 08:52
нормально грошенят відмили)
Семен Показати IP 10 Січня 2017 09:03
А я не купив жодної новорічної прикраси на ялинку. Не тому що немає грошей. Базарники ще позаминулорічний китайський непотріб допродують, і нічого нового я не побачив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus