USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Саакашвілі назвав Кабінет міністрів третьосортним

19 Квітня 2016 23:35
Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі назвав Кабінет міністрів прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який затвердили 14 квітня, «бляклим і третьосортним».

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал 112 Україна.

«При всій повазі до Володимира Гройсмана, якого я вважаю дуже хорошим мером Вінниці, і у нього добрі наміри, але ми зараз отримали уряд, що складається реально з другосортних, третьосортних людей», - заявив Міхеїл Саакашвілі.
«Багатьох хороших людей туди не запросили, а багато хороших людей відмовилися там працювати, і це ненормально», - додав глава Одеської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Чемодан вокзал розшу Показати IP 20 Квітня 2016 06:33
Перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе вирішила піти з посади. Про це ІНФОРМАТОРу стало відомо від власного джерела у структурі МВС. Заяву Еки ще не погоджували із керівництвом. Політик вирішила піти за власним бажанням, і міністр Арсен Аваков, найімовірніше, вмовлятиме Згуладзе залишитись. Для міністра звільнення однієї з найбільш видатних реформаторок може стати серйозною іміджевою втратою. Одна з найбільш очевидних причин такого рішення грузинського політика – провал реформи Міністерства внутрішніх справ і переатестації співробітників внутрішніх органів в Україні. Через корупційні схеми та махінації із законодавством суди повертають на посади більшість колишніх міліціонерів, а набір нових поліцейських гальмується через іміджеві втрати структури і численні “ляпи” нових копів. Також, за твердженням нашого інформатора, на такий самий крок готова керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.
Киянин Показати IP 20 Квітня 2016 08:11
Передбачити результати вказаної реформи було не тяжко. Щодо, звільнення, причина в тому, що вони вже отримали, що планували (де кошти виділені із-за кордону), а відповідальність потрібно на когось перекласти, тому не треба бути "наївним".
КУМ Показати IP 20 Квітня 2016 08:53
Як можна з мента зробити копа,або поліцейського.Це неможливо.
свідомий Показати IP 20 Квітня 2016 08:58
Слабо активістам до Авакова поїхати і там пікет влаштувати? :) Звісно, що краще по бурштину і по митниці пошаритись! :))) Епрст... о-то країна!!! :(((
Сераховичі Показати IP 20 Квітня 2016 16:20
за "законами" Украіни міністри не повинні бути розумнішими за прем"єра)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus