USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

На кордоні з Польщею відкрили окрему смугу для учасників МПР

24 Грудня 2016 19:40
У відомстві хочуть скоротити час очікування для громадян при проходженні прикордонних формальностей. З 22 грудня на українсько-польському кордоні почали ексеримент перед пунктом пропуску «Краковець».

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

“У рамках цього експерименту перед самим пунктом пропуску виділили додаткову смугу руху для легкових транспортних засобів української реєстрації та громадян Євросоюзу, і окрему смугу – для учасників малого прикордонного руху – йдеться у повідомленні. Громадяни України та ЄС прямуватимуть до пункту пропуску по крайній лівій смузі, напрямок їх руху додатково зазначено відповідними дорожніми знаками та дорожнім обладнанням”.

Для керування автомобілями та проведення роз’яснювальної роботи у місці поділу смуг руху організовано спільне чергування прикордонників і патрульної поліції.

Прикордонники просять з розумінням поставитися до проведення експерименту, який у першу чергу спрямований на мінімізацію незручностей і скорочення часу очікування під час проходження прикордонних формальностей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 24 Грудня 2016 21:24
За це владі-спасібо бальшоє!
я до Анатоль_ Показати IP 25 Грудня 2016 11:20
Такі експерименти необхідні і на кожній Волинській митниці.
Анонім Показати IP 25 Грудня 2016 10:12
краще відкрили б 10 м кордону
спиртовоз Показати IP 25 Грудня 2016 11:48
А яка вартість хабаря для спиртовоза?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus