USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На місці дитячого майданчика у Ковелі хочуть звести бар

19 Листопада 2015 17:03
У Ковелі на вулиці Відродження на місці дитячих пісочниць планують зведення «генделиків».

Йдеться про будівництво між будинками 12 і 14 та 14 і 16, ‒ повідомляє «Волинське Агенство Розслідувань» із посиланням на Kowel.com.ua.

«В нас в районі сільмашу на вуиці. Відродження між будинками 12 і 14, 14 і 16, хочуть ставити генделики біля дитячих майданчиків, на місці дитячих пісочниць. Люди бунтують. А та підприємець сказала, що в 12 приїде з міліцією. Не знають точно чи вона в такій годину буде, але мешканці налаштовані не дати їм цього зробити», ‒ пише мешканка одного з будинків.

Відео зустрічі зʼявилося на каналі Автомайдану Ковеля у Youtube. З ролика видно, що з десяток людей забороняє розпочинати роботи на місці. Мешканці викликали правоохоронців, аби ті втрутилися в ситуацію.





«Він каже, що в нього є документи. Ці документи він підвезе в міліцію. Поки ми не перевіримо документи, тут ніхто ніяких робіт розпочинати не буде. Якщо там є дійсно рішення міської ради, тоді ми як міліція йому ‒ нічого. Тоді ви йдіть в міську раду, хай вони анульовують рішення міської ради», ‒ каже людям чоловік на відео.

Натомість мешканці стверджують, що, навіть за наявності документів, «валитимуть тут йому все кожен день».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus