USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На сайті президента збирають підписи за призначення Саакашвілі прем’єром

3 Вересня 2015 11:44
На офіційному сайті президента України Петра Порошенка розпочався збір підписів під петицією, в якій пропонується призначити наступним керівником українського уряду нинішнього голову Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі.

Петиція з вимогою призначити Саакашвілі прем’єр-міністром України, під якою може підписатися будь-який громадянин України, вже розміщена у вільному доступі на офіційному сайті президента України Петра Порошенка.

Сам текст петиції виглядає довільно таки коротко, але змістовно: «Вимога призначити М.Саакашвілі прем'єр-міністром України. Хай людина проведе нарешті в Україні реформи. Досить терпіти корупцію і затягування реформ», - вважають ініціатори петиції. Для того, щоб ця петиція потрапила на розгляд Президенту України Петру Порошенку, за 90 днів необхідно зібрати 25 тисяч підписів громадян України.

Як відомо, нинішній прем’єр-міністр Арсеній Яценюк три місяці тому був за крок до відставки.



Журналіст Соня Кошкіна на lb.ua розкритикувала політику Банкової та її бажання тотально контролювати парламент, мати монополію на прийняття рішень. З її слів, монополія, до якої прагне Банкова, не в тому, що «демократичні сили повинні об'єднуватися перед обличчям актуальних викликів», але в тому, щоб знищити потенційних конкурентів, повністю підім'яти під себе демократичне поле.

Руслана Лижичко на своїй сторінці у Фейсбуці, коментуючи криваві події під ВР 31 серпня, написала, що Порошенко велетенськими кроками рухається в напрямку Януковича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ибашидзе Показати IP 3 Вересня 2015 12:25
Де пiдписатися, гiнацвалi?!
Йух Показати IP 3 Вересня 2015 12:37
Да президентом сразу. чего мелочиться? Еврей или грузин. какая теперь разница?
Борисюк С. Показати IP 3 Вересня 2015 15:11
За призначення Саакашвілі прем’єр-міністром України, може підписатися напевно будь-який чесний громадянин України !!! Бардак в державі , корупція, кумовство , нерішучість , обіцянки на краще майбутнє - вже надоїли всім і вся !!!
олег Показати IP 3 Вересня 2015 15:22
тільки саакашвілі він наведе порядок
alex Показати IP 3 Вересня 2015 15:24
Якщо запостили цю новину, то дайте, будь ласка, посилання. На сайті президента цієї петиції не можливо знайти. А бо вже її встигли вилучити, злякалися.
ще є до alex Показати IP 3 Вересня 2015 16:07
https://petition.president.gov.ua/petition/1606
Анонім Показати IP 4 Вересня 2015 08:34
Нацією з комплексом неповноцінності може керувати тільки "Міхеїл". Дебіли, .....ля...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus