USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині мисливські угіддя лише для «своїх»?

27 Квітня 2014 09:00
Мешканці Камінь-Каширського району вже більше півроку не можуть оформити документи на користування мисливських угідь у рідному районі. Паперова тяганина триває вже більше півроку.

Про це повідомив у своєму запиті до начальника управління лісового та мисливського господарства області депутат облради Михайло Корінчук під час першого пленарного засідання чергової 25 сесії облради 25 квітня.

Зі слів депутата, до нього звернулися місцеві ради сіл Залісся і Клітицьк. Місцеві мешканці вже кілька місяців не можуть погодити документи, щоб їм видали дозвіл на користування мисливськими угіддями. Щоразу людей просять то поставити печатку, то донести дозвіл, чи код, чи якусь довідку.

«Чому одним за два дні оформлюють документи, а іншим знаходять відмовки? Це їх земля, їх територія, вони дійсно будуть за це вболівати», - зауважує депутат.

Нагадаємо, вчора, 25 квітня представили нового начальника обласного управління лісового та мисливського господарства. Ним став Василь Мазурик.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 27 Квітня 2014 09:34
Клімчукова схема відкатів живе і працює.
звір Показати IP 27 Квітня 2014 09:53
Вовк Іван і Коліснико-Климчуковське кодло : це одне ціле!!! Прохання перевірити і повірте кіл кожного з них чекає.
іван до звір Показати IP 27 Квітня 2014 17:43
Вовк Іван - це Негідник , ще більший від Колісника . Це негідники, яких створив Режим і від якого вони самі були в захваті. Владні повноваження для таких , як вони - як для наркомана - Доза.
Анонім Показати IP 28 Квітня 2014 07:06
А Волошенюк за годину любий дозвіл отримує, і полює в СВОМУ садівському лісі круглий рік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus