USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині РДА незаконно віддала громадянину заповідне озеро

7 Жовтня 2014 08:00
У державну власність повернули 97 гектарів земель природно-заповідного фонду. Йдеться про землі водного фонду.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Згідно з повідомленням, апеляційний суд Волинської області залишив без змін рішення Камінь-Каширського районного суду щодо повернення 97 гектарів земель у державну власність. Нагадаємо, прокуратура Камінь-Каширського району під час перевірки виявила порушення вимог земельного законодавства у діяльності Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Встановили, що згідно розпорядження голови РДА одному із громадян передали у користування земельну ділянку водного фонду площею 97 гектарів, яка належить до земель природно-заповідного фонду, попри те, що розпорядження такими землями здійснює виключно Кабінет Міністрів України.

Відтак, прокуратура району заявила цивільний позов в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації з вимогою визнати розпорядження голови РДА незаконним, а договори оренди землі - недійсними та повернути земельну ділянку у державну власність.

Постановою Камінь-Каширського районного суду позов прокуратури задовольнили у повному обсязі.

Не погодившись із таким рішенням суду, користувач земель вирішив його оскаржити. Однак, апеляційний суд скаргу громадянина відхилив та залишив в силі попереднє рішення суду.

Тепер незаконно передані в користування землі буде повернуто державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
маха Показати IP 7 Жовтня 2014 09:44
ще не мішало б перевірити що набрав адам мартинюк! кажуть сотні га
Волинянин Показати IP 7 Жовтня 2014 10:10
Оце так БИДЛЯКИ! Рідну матір продадуть або здадуть в оренду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus