USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

18 населених пунктів Волині вже розчищені від снігу

3 Лютого 2014 10:25
За два тижні рятівники допомогли розчистити 18 населених пунктів Волині від заметів.

Про це інформував начальник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук під час оперативної наради у голови облдержадміністарції.

За два тижні, з 20 січня по 3 лютого, надзвичайники зробили 270 виїздів на місця скоєння лих. З них 73 виклики стосувалися аварійно-відновлювальних робіт, під час яких розчищали дороги та витягали транспорт із заметів.
Щоб волиняни уберегли себе від переохолодження, надзвичайники розгорнули пункти обігріву, де кожен може погрітися й випити гарячий чай.
«За два тижні в пункти обігріву звернулося 152 людей. 36 таких пунктів працюють цілодобово в кожному районі області. Додатково облаштовано ще 167 місць, де можна зігрітися. Функціонують вони на базі фельдшерсько-акушерських закладів», - доповів Володимир Грушовінчук.

Сьогодні в "облозі" заметів перебувають більше півсотні сіл області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus