USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Волині розміщують агітацію з порушеннями

21 Жовтня 2014 22:00
Спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА виявили нові факти порушень правил проведення передвиборчої агітації.

Відповідно до частини 7 статті 69 Закону України «Про вибори народних депутатів України», у матеріалах передвиборчої агітації повинні бути відомості про замовника цих матеріалів. Проте деякі політичні партії та кандидати не дотримуються вимог закону.

19 жовтня у Нововолинську (виборчий округ №19) на бульварі Шевченка неподалік центрального ринку була помічена агітація у вигляді рекламних розтяжок за кандидата в народні депутати Віктора Ярему від «Радикальної Партії Олега Ляшка». На агітаційних матеріалах відсутні вихідні дані.

Зокрема, у 21 виборчому окрузі 19 жовтня в місті Ковель спостерігачі зафіксували щит з рекламним плакатом політичної партії «Сила і честь» без вихідних даних. 21 жовтня у Старій Вижві агітатори партії “Блок лівих сил” поширювали агітаційні листівки без вихідних даних.

Також у Старій Вижві виявлено агітаційний банер без вихідних даних, що висів на балконі штабу “Блоку Петра Порошенка”. Штаб розташований на вулиці Незалежності.

Схожа ситуація у Луцьку, в 22 виборчому окрузі. На вулиці Рівненській, 42 де знаходиться Волинський обласний штаб «Блоку Петра Порошенка», на паркані зафіксовано партійний банер без вихідних даних.

Також у Луцьку на проспекті Грушевського поблизу кінотеатру «Промінь» 21 жовтня було розміщено щит із агітацією за кандидата в народні депутати Антона Кривицького без інформації про замовника та виробника.

В районі залізничного вокзалу поряд з зупинкою громадського транспорту були поклено кілька листівок партії «Зелена планета» без вихідних даних.

Ці всі випадки мають ознаки порушення норм виборчого законодавства, а тому повинні стати предметом для вивчення правоохоронними органами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 22:06
Любі мої шановні українці! Ось уже 23 роки з маньякальною впертістю ви обираєте на Банкову і в парламент різнокольорових пройдисвітів,злочинців,шахраїв,популістів і просто відвертих ворогів,які і привели Україну на край прірви ! Не зважаючи на те,що вони зливали вас на майданах (2004 , 2014),а тепер ще і обміняли Крим та Донбас на власні бізнесінтереси, ви знову збираєтесь за них голосувати,бо ТЕЛЕВІЗОР сказав,що лише ці *прохідні*. Невже ви думаєте,що люди,які плювали вам в лице і збагачувалися за ваш рахунок усі ці роки та,власне,створювали існуючу бандитську систему, будуть її міняти?! Не будьте як ті персонажі з анекдоту,які дивляться порнофільм до титрів в надії,що все закінчиться весіллям! Чуда не станеться : той,хто брехав – буде брехати ,хто крав – буде красти, хто зраджував – знову зрадить, хто був при владі і обісрався – знову обісреться! Систему зламають лише ті,хто не є її частиною і довів справами свою відданість Україні на майдані і зараз на війні – ПРАВИЙ СЕКТОР № 17
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2014 22:45
Сьогодні минає рівно 8 місяців з дня формування першої Небесної Сотні. Ніхто не покараний і навіть більше. Коли будеш йти на вибори, пам"ятай про це. Сегодня ровно 8 месяцев со дня формирования первой Небесной сотни. Никто не наказан и даже больше. Когда будешь идти на выборы, то помни об этом.
Имя до Анонім Показати IP 22 Жовтня 2014 07:24
С такими выборами и до второй сотни недалече!..
нововолинець Показати IP 21 Жовтня 2014 22:49
Нововолинськ за Ярему! Бо Ярема справжній патріот України і чесна людина!
Титушко Показати IP 21 Жовтня 2014 23:49
треба голосувати за ПС і свободу, дати шанс пацанам.нехай себе покажуть у владі, а потім, легше лікувати фурункул ніж гангрену.одне погано 1-ша сесiя в кiнцi лютого.
Имя до Титушко Показати IP 22 Жовтня 2014 07:26
Эт, точно. Тогда нам идею Яценюка о великой стене надо поддержать, срочно.
тушко до Титушко Показати IP 22 Жовтня 2014 08:55
"дати шанс пацанам" - це круто! Ще пацани не керували країною!:) Це не погроми вчиняти, а працювати на суспільство і щось будувати, а ці "пацани" - це лише руйнівники!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus