USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині зустріли голову райради, який повернувся після служби в АТО

15 Вересня 2015 22:03
На Волині урочисто зустріли голову районної ради Віктора Вілентка, який повернувся після року служби у зоні АТО. Про це повідомляє День.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що голова Іваничівської районної ради Віктор Вілентко відбув на службу у 24 Окрему механізовану бригаду, що дислокується у місті Яворів Львівської області.

Віктор Вілентко пішов служити у Збройні Сили України добровольцем після того, як, очолюючи районну раду у селищі Іваничі, мусив організовувати похорони кількох загиблих на неоголошеній війні земляків: молодих чоловіків, які залишали сиротами кількох дітей, ще неодружених хлопців, які не залишали на цьому світі нікого з нащадків…

Каже, що ця моральна втома була найважчою, а що мав досвід служби в армії, то і записався у неї вже добровольцем. Вважав, що коли на фронт посилають необстріялних 18 – 20 річних, а досвідчені чоловіки – у тилу, то це не зовсім правильно.

Віктор Вілентко був активним учасником Майдану, на якому отримав контузію. В Іваничах він відомий чоловік, бо працював головою селищної ради.

А згодом був обраний головою районної ради. У зоні так званого АТО побував не один раз: возив військовим продукти, спорядження, амуніцію, одяг і т.п. Служив у 24 окремій механізованій бригаді.

Чесно відслужив рік, і оце повернувся. В рідних Іваничах його зустріли вже біля таблички з назвою населеного пункту. Зустрічали соратники хлібом-сіллю, священики, рідні. Перш, ніж заїхати додому, Віктор Вілентко зайшов у храм, подякував Богу за те, що повертається додому живим і не зраненим, хоча побачити на цій неоголошеній війні довелося дуже і дуже багато. Його чекає і зустріч з депутатами райнної ради. Старе робоче місце. За час, що служив і не був на Волині, тут багато що змінилося у політичному та суспільному житті. До речі, сам Вілентко, будучи роками на «хлібних» посадах, як мешкав, так і мешкає у старій хаті.
Фото з сайту Нововолинськ діловий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Аня Показати IP 15 Вересня 2015 22:20
справжній ЧОЛОВІК! О таким треба керувати у державі!
вк до Аня Показати IP 16 Вересня 2015 06:55
Нехай беруть приклад голови з малоі літери.... ..
Андрій Показати IP 16 Вересня 2015 08:43
Реклама свободи. Можна подумати він один служив в АТО. А чому не розповідаєте про бойовий шлях героя, десь сидів і тушонку розподіляв між солдатами. І за які кошти свобода заполонила перед місцевими виборами всю Західну Україну рекламою своїх "героїв"?
Вася до Андрій Показати IP 16 Вересня 2015 08:54
Ти "Андрєйка" мабуть і того не зробив, тому і шкіришся. Не всі мають бути на блок постах і окопах і рейдах, хтось мусить і патрони підносити і тушонку. Справжній чоловік, взяв автомат і пішов боронити рідний край. а балабол - тролити. і воюють і допомагають не під партійними прапорами.
Андрій до Вася Показати IP 16 Вересня 2015 10:29
Для вашого відома балабол має державні нагороди за АТО. Правильно написали "Справжній чоловік, взяв автомат і пішов боронити рідний край". То чому з того робити таку рекламу? Чи думаєте, що від того Гунчику і Порошенкові з Турчиновим стане совісно і вони візьмуть приклад з Віктора Анатолійовича? А вам Вася аби з кимось погризтись....
невдячні люди Показати IP 16 Вересня 2015 09:32
Людина захищала Україну і мене і Вас !!! Нашим людям не догодиш...Ви вже люди з тими партіями і з тими виборами забрехалися ... Всі за гроші в тих партіях, а не за ідею. Не переживаєте Ви за Україну, а у Вас одне на думці , щоб нагребсти перед виборами хто грошей, а хто посаду прихопити....
волинянка Показати IP 16 Вересня 2015 13:35
Молодець! Дякуємо Вам і всім тим, хто захищає нашу землю! Справжній приклад для кожного і особливо партократів і керманичів та їхніх синочків! А якщо Ви Свободівець, то велика хвала і шана всім свободівцям!!! Такі нам треба, бо лише вони зможуть вибороти нашу свободу та втілити в життя ідеї МАЙДАНУ!!!
Бурштин Показати IP 16 Вересня 2015 16:20
Живе то в жінчиній хаті, але ж має і свій став, і дачку на Світязі... Про це щось не говорять...
Ольга Показати IP 16 Вересня 2015 16:23
Для селища на своїх посадах нічого не зробив!
землячка Показати IP 16 Вересня 2015 20:35
А коли він мав зробити, якщо був на війні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus