USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Оголосили офіційні результати виборів у Луцьку. Документи

18 Листопада 2015 11:41
ТВК офіційно оголосила результати виборів у Луцьку, ‒ пишуть «Хроніки Любарта» з посиланням на Громадянську мережу «Опора».

У другому турі виборів луцького міського голови переміг кандидат від «Солідарності», чинний очільник міста Микола Романюк.

Офіційні результати виборів оголосили під час засідання Луцької міської виборчої комісії 17 листопада.

Відповідно до результатів, обраний міським головою кандидат від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Микола Романюк отримав 37 575 голосів виборців. За його опонента, кандидата від політичної партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП» Олександра Товстенюка віддали голоси 28 346 виборців. У своєму зверненні до лучан, голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» подякував за довіру та підтримку.

Відповідно до складеного Луцькою міською ТВК протоколу, кількість виборців, які взяли участь у виборах луцького міського голови, становить 67 461.

1 539 бюлетенів були визнані недійсними.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НПП Показати IP 18 Листопада 2015 12:41
Ага. Явка виборців є. Оформили красиво і швидко, без затримок. Не підкопаєшся (як завжди у Романюка).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus