USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

ОСББ в селах Володимир-Волинського району: влада наполягає, люди думають

9 Вересня 2016 09:31
Володимир-Волинська РДА пропонує створити ОСББ у селах району. Люди ще думають, - інформує Володимир медіа.

Під час засідання колегії Володимир-Волинської районної державної адміністрації, що відбулося 8 вересня, голова РДА Наталія Василець запропонувала створити серед мешканців багатоповерхівок району (а такі є в нашому районі) ОСББ.

Причиною прийняття цього рішення послугувала інформація, яку озвучив Петро Чуцький (начальник відділу містобудування, архітектури та житлового-комунального господарства райдержадміністрації), про те, що половина житлових багатоповерхових будинків в районі не готові до осінньо-зимового періоду. Зокрема, потрібна заміна вхідних дверей, даху, димарів, виконання інших робіт.

Але враховуючи те, що людям вже повідомлялася така інформація, і не було позитивних відгуків, зійшлися на тому, що впродовж 2-х, 3-х тижнів будуть зорганізовані семінари-навчання для жителів цих будинків безпосередньо на території їхнього проживання. А також вирішили провести екскурсії для цих людей, де вже є створенні ОСББ.

Свою думку стосовно цих пропозицій озвучали голови Зимнівської, Устилузької та Оваднівської об҆'єднаних громад. Вони, мовляв, не проти створення ОСББ, але тільки якщо це дійсно буде ефективним методом вирішення певних комунальних проблем, а не просто для галочки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus