USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Остаточні результати виборів у Луцьку оприлюднять не раніше, ніж завтра

26 Жовтня 2015 21:11
За станом на 20:40 26 жовтня до Луцької міської виборчої комісії ще не надійшли результати голосування з дільниць, куди повернули протоколи на уточнення.

Тож підбити підсумки голосування сьогодні, найімовірніше, вже не вдасться. Про це повідомила секретар Луцької міської виборчої комісії Інна Ніколайчук, - повідомляє «Волинське агентство розслідувань».

Комісія не може підбити остаточних результатів, оскільки є результати голосування не з усіх дільниць.

Секретар комісії повідомила, що представники всіх дільниць вже принаймні один раз «побували» у ТВК. Проте значну частину повертають на уточнення результатів через неточність підрахунків, неправильне заповнення документів та помилки у протоколах.

«Люди не розуміють, хоча там є внизу формули, як перевірити, чи правильно вони склали протокол, і вносять не ті цифри», – додала Ніколайчук. Тож таким дільницям повертають документи на уточнення. До того ж, залишилося ще декілька дільниць, які досі чекали у черзі.

Роботу комісія продовжить й уночі – перерви у засіданні ТВК оголошувати не планують. А очікувати на остаточні результати волевиявлення лучан доведеться, скоріш за все, не раніше, ніж завтра.

Як повідомляло Інформаційн агентство Волинські Новини, згідно з даними паралельного підрахунку голосів оприлюдненими Волинською обласною регіональною парторганізацією політичної партії «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП», на виборах Луцького міського голови до другого туру виходять чинний мер, представник БПП «Солідарність» Микола Романюк та представник УКРОПу Олександр Товстенюк.

Також уже відомі імена укропівців, які увійдуть до Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus