USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поліцейських перевірять на детекторі брехні

4 Грудня 2015 14:37
Для заняття постійних посад начальників відділів та слідчих співробітники Національної поліції повинні будуть пройти поліграф. Про це заявила глава Нацполіції Хатія Деконоїдзе, повідомляє «Gazeta.ua» з посиланням на INSIDER.

Деконоїдзе нагадала, що 18 листопада розпочалася атестація тих співробітників поліції, які були призначені на тимчасові посади, і після переатестації будуть призначені на постійні посади.

Вона повідомила, що сьогодні завершився процес тестування у Києві та Київській області. «Всі співробітники писали два види тесту: тест на аналітичні здібності людини, і професійний тест, який перевіряв рівень знання законів і так далі», – сказала вона.

Тести пройшли 13 тисяч співробітників Нацполіції, з них понад 25 балів набрали 8 тисяч осіб, менше 25 балів – 4 тисячі 822 співробітники.

Після тестування – 7 грудня – починається процес співбесіди з 12 атестаційними комісіями, пройшовши які співробітники зможуть бути перепризначені на постійні посади. Крім того, претендентам доведеться пройти тест благонадійності.

«Вперше в історії України ті посади, які входять у групу ризику – начальників, слідчих – вони в обов'язковому порядку пройдуть співбесіду і поліграф», – заявила глава Нацполіції.

Крім того, Деконоїдзе спростувала чутки про те, що співробітники можуть заздалегідь ознайомитися з тестами.

«Було багато інформації, що можна купити тести, що люди заплатили десь $500, щоб отримати тести. Це все неправда. Ми робимо все, щоб наші тести залишалися конфіденційними, так і буде... Прошу співробітників, не витрачайте гроші даремно, тести недоступні ні для кого», – сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
не пацик Показати IP 4 Грудня 2015 15:48
а можна простіше ! прийти до кожного до дому-подивитися як живе- які в нього умови проживання- матеріальний стан- що скажуть сусіди . як дурне і злодійкувате то зразу видно а також повилазазить що 90 % простих міліціонерів- дільничих-рперпрацівників- слідчих живуть на межі біності -без ніяких перспектив в карерному рості і матеріальному достатку. так 20 років назад мудрі люди робили як офіційно так і неофіційно і простий даішник чи начальник хоромів непобудував і на джипах некатався. чергові побрехеньки про рехформи- пострадають якраз ті що могли б ще чесно служити.
Специалист Показати IP 4 Грудня 2015 17:27
Детектор лжи может дать правдивый результат только в том случае, когда вопросы, задаваемые испытуемому, являются неожиданными. А теперь - вопрос на засыпку: вопрос: "Ты берешь взятки?" является неожиданным при данном испытании для ЛЮБОГО начальничка ментов?
111 Показати IP 4 Грудня 2015 18:05
Було багато інформації, що можна купити тести, що люди заплатили десь $500, щоб отримати тести.НЕ БУВАЄ ДИМУ БЕЗ ВОГНЮ !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus