USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Прапорці Євросоюзу на ялинках Луцька – не порушення закону, - прокурор міста

16 Грудня 2013 10:07
Минулого тижня працівники міськради та Луцький міський голова давали пояснення прокуратурі Луцька щодо підняття прапора Євросоюзу поблизу головної адмінбудівлі міста.

Нагадаємо, прапор Євросоюзу повісили біля мерії 25 листопада на підтримку євроінтеграції України. Проте вже вчора, 15 грудня, «зіркового» стягу біля міськради не було.

Прокурор Луцька Сергій Данілін сьогодні у коментарі Волинським Новинам розповів, що не в його компетенції було знімати цей прапор: «Це повноваження Миколи Романюка, і він повинен давати таке розпорядження».

Стосовно атрибутики Євросоюзу, яка з’явилася на головних ялинках Луцька, то прокурор повідомив, що це не є порушенням закону, адже рослини не є державними будівлями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 16 Грудня 2013 11:31
Як що вже бути прискіпливим,то й будівля міськради не належить до державної форми власності,а до майна комунальної власності.А щодо прапорців Євросоюзу на ялинках,це поки ще не порушення закону,тобто таке бачення сьгодні,на ранок вже воно може бути іншим...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus