USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Представили нового прокурора Волині

4 Квітня 2014 15:32
Новим прокурором області став Анатолій Коцура. Його представлення відбувається сьогодні, 4 квітня, в приміщенні прокуратури області.
За станом на 15:30 розпочалися урочистості.
З цією метою на Волинь приїхав Генпрокурор України Олег Махніцький. Присутні на заході і голова облдержадміністрації Волині Григорій Пустовіт та перший заступник очільника облради Олександр Пирожик.


Нагадаємо, у одній з публікацій на сторінках Інформаційне видання Волинські Новини йшлося про деякі моменти з біографії нового прокурора області.

Так, у березні 2000-го року згідно з наказом Генерального прокурора України були ліквідовані Ковельські міська і районна прокуратури. Утворена єдина міжрайонна прокуратура, яку влітку й очолив радник юстиції Анатолій Коцура. Наступні два роки Ковель зажив слави одного з найбільш криміногенних міст області.

За 2000-2002 роки загинуло четверо працівників Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ, три з них – офіцери. У той же період біля приміського села Вербка люди знайшли обезглавлений труп чоловіка, а у районі садівничого масиву «Калина» виявили інший труп, який вже піддався розкладу. Біля барів «Золотий шар» та «Південний», де скупчувався криміналітет, скоювалися вбивства.

У 2002 році Анатолія Коцуру перевели до Луцька. Проте житло, яке він отримав в місті залізничників, вирішив залишити за собою, переписав простору квартиру на батька і вирішив приватизувати. Міська влада приватизацію не дозволила. Виявилося, що колишній ковельський прокурор мав у Луцьку трикімнатну квартиру. За його дружиною у Любомлі рахувалася також приватизована трикімнатна квартира, загальною площею 65,5 квадратного метра. Згідно з Законом України «Про приватизацію державного житлового фонду», квартиронаймач має право тільки раз приватизувати державне житло. Та й це не стало на заваді – квартиру в міста відсудили.

Тепер же Анатолій Коцура готується обійняти посаду головного прокурора області. З цією метою в приміщенні прокуратури зібрався майже весь особовий склад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 4 Квітня 2014 15:38
Махніцький с*ка такий же м*дак як і Аваков!
Лучанка Показати IP 4 Квітня 2014 15:43
Журналісти-молодці, матеріал змістовний. Бо кому треба ті урочистості, головне дізнатися суть
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2014 16:21
Нарешті на Волині буде порядок.А то вже задрали всі троллі...всі їм погані...
))))))) Показати IP 4 Квітня 2014 16:36
Махницький приїхав особисто, щоб часом ПС не навідався і не заставив "новообраного" писати заяву на звільнення?
Луцьк Показати IP 4 Квітня 2014 16:36
Щось він на злодія похожий
.... Показати IP 4 Квітня 2014 16:53
та ні, нормальний чоловік!!!то мабуть просто хороші фотографи))))
лучанин Показати IP 4 Квітня 2014 18:03
якщо нормальний подивимся зміни права рука веніславскій ліва юрченко ось вам парака
лот Показати IP 4 Квітня 2014 21:06
Прокуратура вже давно дитячий садок для прокурорських дітей.Професіоналів немає.А новий прокурор це зміна декорацій.Який Генеральний прокурор така і паства.
ОПА! Показати IP 4 Квітня 2014 23:58
А що будемо робити з родичами колишнього губернатора в прокуратурі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus