USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Головний прокурор Волині представив нового заступника

21 Лютого 2020 19:10
Прокурор Волині Тарас Безрукий представив свого першого заступника Олександра Шамринського, призначеного на цю посаду 19 лютого 2020 року наказом Генерального прокурора Руслана Рябошапки.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

Вітаючи його із призначенням на посаду, прокурор області висловив упевненість, що чималий досвід роботи Олександра Євгенійовича в органах прокуратури Волині допоможе досягати разом із колективом необхідних зараз суспільству реальних результатів у протидії злочинності в нашій області.

Довідково:

Олександр Євгенійович Шамринський народився 18 жовтня 1976 року в місті Камені-Каширському на Волині.

Вищу освіту здобув у Волинському державному університеті імені Лесі Українки.

В органах прокуратури – із 1998 року.

Обіймав різні посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури Волинської області.

До призначення на посаду першого заступника прокурора області працював начальником відділу організаційного та правового забезпечення прокуратури Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 22 Лютого 2020 06:33
Все сонце справедливості засяяло.Волинь врятована -суперпрокурор і суперзампрокурора не сплять ночі і дні про Волинь думають.уряааааааа.
Сергій Показати IP 23 Лютого 2020 11:02
Щоб там не коментували, Але обєктивно: Достойне призначення, порядної людини. Олександр - один з небагатьох хто не зганьбився в цій структурі та не продавав справи, ні будучи в районній прокуратурі, ні в обласній. Це вам не фірма "Лопоха і Ко"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus