USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Прем'єр анонсував новий склад уряду

10 Серпня 2015 09:23
Прем'єр-міністр запропонує парламентській коаліції новий склад Кабінету міністрів у вересні. Про це повідомляє Українська правда.

Про це Арсеній Яценюк заявив у "10 хвилинах з прем'єр-міністром" ввечері 9 серпня.

"Щоб усі механізми (дерегуляції) працювали, на центральному рівні треба провести серйозні зміни. Я заслухав звіти усіх міністерств і поставив чіткі завдання кожному міністру у галузях, за які вони відповідають. У вересні буде зрозуміло, що з цього виконано", - зазначив Глава уряду.

Прем'єр додав, що за результатами оцінки діяльності кожного міністра він запропонує парламентській коаліції новий склад Кабміну та "нову, ефективну структуру українського уряду".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дмитро Показати IP 10 Серпня 2015 09:37
ну правильно ті накрали то треба ж і дрцгим дати....
СБУ Показати IP 10 Серпня 2015 09:51
Такому премєру і його світі давно пора пенделя під одне місце і відправити всіх на передову.Це найкраще, що можна для них зробити.
Петро Показати IP 10 Серпня 2015 12:26
Пане Арсенію щиросердечно поважаючи Вас як людину інтелігентну, інтелектуальну, в реаліях сьогодення хочу сказати що ви Премєр який відірваний від реалій буденних мабуть тим, що Ваші меркантильні інтереси, або інтереси вашого оточення заанглажовані лишень на достатках, але скажу відверто це Вас ПОГУБИТЬ І ЗГАНЬБИТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus