USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про що говорив Кличко з Януковичем тет-а-тет

20 Січня 2014 09:29
Лідер УДАРу Віталій Кличко побував у неділю ввечері в Межигір'ї, де зустрівся з президентом України Віктором Януковичем.

Про свою зустріч з Главою держави він розповів в ефірі Громадського ТБ, - пише Кореспондент.

"За декілька кілометрів від воріт Беркут зупинив нас. Я вийшов з машини, хотів піти пішки. Також заборонили. Я звернувся до старшого і сказав, що вимагаю терміново зустрітися з Януковичем. Мене попросили почекати. І десь за півгодини приїхала машина, яка відвезла мене на зустріч. Зустріч проходила сам-на-сам. Янукович спочатку запитав мене, як я почуваюся, і я зрозумів, що він стежить за подіями, які відбуваються на Майдані і в курсі всіх справ. Я сказав йому, що ситуація на межі громадянського протистояння, потрібне термінове втручання. Якщо зараз не вирішити проблем, які підняли люди, то можуть початися незворотні процеси. А шлях до вирішення проблеми – позачергові президентські і парламентські вибори. Це я і озвучив Януковичу", - сказав він.

Відповідаючи на запитання ведучої, як виглядав і поводився Янукович, Кличко зазначив, що він був стурбований.

"Кожну хвилину до нього заходила людина і передавала папірці, з яких він отримував інформацію", - сказав Кличко.

Нагадаємо, президент вже доручив секретарю Ради національної безпеки і оборони Андрію Клюєву створити робочу групу за участю представників Кабінету Міністрів і Адміністрації президента України для розгляду питань щодо врегулювання політичної кризи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанин Показати IP 20 Січня 2014 09:43
Кличко В. --- СПРАВЖНІЙ ПАТРІОТ. Маючи стільки "зелених" міг би "забити" на це все ,а так реально люди МОЛОДЕЦЬ !
відкрий вуха до лучанин Показати IP 20 Січня 2014 12:16
такий патріот що мови нормально не знає
м-да до відкрий вуха Показати IP 20 Січня 2014 12:30
ти - знаєш! сидиш в неті і коменти грамотні строчиш=(((((((((((( ПАРТІОТИЗМ ПРОЯВЛЯЄТЬСЯ У ДІЯХ І У СПРАВАХ, а не в коментарях і критиці. тьху!!!
до до м-да Показати IP 20 Січня 2014 13:07
Йди монітор протри, бо вже весь заплював!:)
Лучанин до відкрий в до відкрий вуха Показати IP 20 Січня 2014 12:37
Синок, ти мабуть Кличка з Азіровим плутаєш ? Що куриш ? Кличко більше мов знає ніж ти і неньку нашу Україну прославив та громадянство не змінив !!! А що ти зробив за свій бездарно прожитий вік ???
Луцький до Лучанин до відкрий в Показати IP 20 Січня 2014 13:09
Ну така "сповідь" лише сміх викликає! Тут додати нема чого!:) Партія Кличка сумлінно веде агітацію...:)))
Луцький до лучанин Показати IP 20 Січня 2014 13:06
Ви пропустили - ЗАВЕРБОВАНИЙ СПРАВЖНІЙ ПАТРІОТ!!! Все свідоме життя прожити за кордоном, а потім раптом захотіти стати Президентом України?:) Кому ви це розповідаєте?:)
тверезо до лучанин Показати IP 20 Січня 2014 13:28
Що, що, а чуйку на шанс Віталя має. Згадайте, як він рекламував "Чернігівське пиво"))) Хоче бути президентом. Бундес-шефи ставку на нього зробили. Відробляє на совість.
Лучанка до відкрий в Показати IP 20 Січня 2014 13:00
Дійсно Кличко знає 5 мов. І розмовляє українською гарно.А в тебе певно вуха закриті полішуку. Клично не накрав грошей, а заробив чесно. Іди і хавй побють тобі морду,як йому. Він патріот з його статками, і повагою за кордоном, його прийме люба країна,давно накивав би звідси пятами. Але він хоче навести порядок і бореться разом з нами.Це настоящий патріот і ця влада його боїться, бо він авторитет, а вони ніхто з накраденими нашими грошима..
Василь до Лучанка до відкрий в Показати IP 20 Січня 2014 13:15
Він авторитет і то бувший і тільки у ринзі! А американські і європейські товстосуми завжди позували, крутились... біля іменитих спортсменів і не важливо з якої вони країни! Ось Кличко і вловив момент, коли його ще не забули і можуть допомогти з фінансуванням і відхопити такий ласий шматочок, як Україна - то чого і ні! Ось і вся "історія" Кличко і її тільки дурний не знає і не помічає!
КУВАЛДА до Василь Показати IP 20 Січня 2014 13:54
Василь , кожен судить по собі . І такі як ти, і як "відкрий вуха" , і як "луцький", і як "тверезо" --всі вони тут пишуть якусь фігню насправді. Складається таке враження , що вони десь на Марсі живуть ці гоблєни і бандерлоги. Кличко - ЦЕ ДІСНО ПАТРІОТ І ЛЮДИНА З ВЕЛИКОЇ БУКВИ !!! СЛАВА УКРАЇНІ ! СЛАВА НАЦІЇ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus