USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проектанти й забудовники Луцька нехтують благоустроєм

14 Лютого 2014 16:25
Забудовники в місті часто «забувають» про благоустрій територій.

Про це розповів під час загальноміської наради з питань підсумків роботи міськради в минулому році та проведення новорічно-різдвяних свят сьогодні, 14 лютого, заступник начальника управління містобудування та архітектури міської ради Ярослав Матвіїв.

Він зазначив, що проектанти й забудовники, поспішаючи здати в експлуатацію об’єкти, не облаштовують належним чином тротуарів та прибудинкових територій. Особливо це стосується новобудов у районі гіпермаркету «Там-Там».

«Нинішня так звана комплексна забудова не відповідає сучасним вимогам, хоч усі ніби серйозні бізнесмени. Кожен збудував собі будинок, а навколо - болото. Навіть не знають як комунікації запроектовані», - зауважив він.

Ярослав Матвіїв зазначив, що таких проектантів і забудовників притягатимуть до адмінвідповідальності й накладатимуть на них штрафні санкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Антоніо Показати IP 14 Лютого 2014 17:33
Треба чиновникам відмовитись від хабарів і виконувати чинні норми і тоді буде порядок.
пророк Показати IP 14 Лютого 2014 19:48
Боюсь наврочити, але біля багатьох новобудов ПОЖЕЖНИХ проїздів апріорі не існує. Це передумова ВЕЛИКОЇ БІДИ.
Іван Показати IP 14 Лютого 2014 22:09
Сама свиня пліт дере і сама квичить !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus