USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прокуратура Волині шукає свідків і речові докази вбивств на Майдані

21 Травня 2014 09:46
Волинська прокуратура шукає свідків і всі можливі докази того, хто і як вбивали людей у Києві на Майдані, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Генеральною прокуратурою України та прокуратурою міста Києва проводиться розслідування кримінальних проваджень за фактами умисних вбивств, нанесення тілесних ушкоджень, знищення та пошкодження майна учасників мирних акцій протестів, що відбулися у Києві упродовж листопада 2013-лютого 2014 років. На сьогоднішній день розслідування ускладнено, зокрема тим, що багато постраждалих та осіб, які були свідками чи очевидцями тих злочинів, володіють залишками знарядь їх вчинення (гільзи, кулі, світло-шумові пристрої, зброя, кийки, щити, засоби захисту, тощо), іншими матеріальними носіями (одяг, пошкоджені речі, предмети, транспортні засоби, тощо), а також фото-, відеоматеріалами, на яких зафіксовано факти вчинення злочинів, залишаються невідомими для органів досудового розслідування.

А тому, в межах розслідування вказаних кримінальних проваджень, слідчий відділ прокуратури Волинської області, в тому числі на виконання доручень Генеральної прокуратури України та прокуратури міста Києва, проводить низку слідчих (розшукових) дій, направлених на встановлення осіб, які постраждали від даних злочинів, свідків, очевидців вказаних подій, володільців речей, документів, відео- та фотоматеріалів, інших матеріальних та фактичних даних, що можуть мати значення для встановлення об’єктивної істини тих подій.

Зважаючи на викладене, у прокуратурі Волині переконливо просять усіх, хто володіє вищевказаною інформацією або іншим чином може бути корисним для слідства, невідкладно звертатись до слідчого відділу прокуратури Волинської області за адресою: Луцьк, вулиця Кривий Вал, 29 або телефонувати за номерами 72-22-22, 77-19-69, 77-19-70.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
МВ Показати IP 21 Травня 2014 09:59
Я б порадила прокуратурі зайнятися слушними питаннями сьогодення: це хабарництво на вступних екзаменах до ВУЗів,бо як раз жнива починаються... в дитячих садочках чергу пишуть уже на вересень місяць, сільськими радами зайнятися, бо бардак там повний ....земля,розпайовка ну і хабарництво в лікарнях, бо без 50 грн. навіть говорити не хоче. ну і ще багато-багато питань!!! Все як в нашій державі, де нема проблеми-зроблять проблему,а де є велика проблема -закриють очі або проігнорують.
Лучанин Показати IP 21 Травня 2014 10:22
А шо так рано? Треба було пару років почекати, і тоді точно ми взнали б правду)))))))))))
Анонім Показати IP 21 Травня 2014 10:57
Беркут. Путiн. Янукович.
йося моргенштерн Показати IP 21 Травня 2014 12:15
Ні х==я вона не шукає!!!! вся робота проводиться як в попередні роки, ПО-ПЛАНУ!!! А обличчя ті самі, а показники з Києва ВИМАГАЮТЬ!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus