USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Провайдерам дали добу на відключення російських каналів

11 Липня 2014 11:47
Добу на відключення російських каналів на території України дала провайдерам Нацрада з питань телерадіомовлення. Про це повідомила у соцмережах член Нацради Ольга Герасим’юк, - інформує УНІАН.

«Нацрада з телебачення і радіомовлення дала добу для негайного відключення ворожого контенту тим мовникам, які ретранслюють російську пропаганду на Донбасі, в Луганську», - написала вона.

Зі слів Герасим’юк, основною причиною, з якої заборонені для трансляції в Україні пропагандистські російські канали продовжують транслюватися, є те, що раніше «ніхто не брав на себе відповідальність дати команду натиснути «вимк.».

Нагадаємо, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення у своєму позові до компанії «Торсат» просила суд визнати програми чотирьох російських каналів: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия-24», «НТВ-Мир» такими, що не відповідають законам України і Європейській конвенції про трансграничне телебачення.

25 березня Київський адміністративний суд ухвалив рішення припинити трансляцію цих телеканалів в Україні на час розгляду позову. Попри це, у Нацраді заявили, що провайдери Донецької і Луганської областей не виконують рішення суду про відключення трансляції російських телеканалів.

4 липня Верховна Рада України призначила членами Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Олега Черниша, Олександра Ілляшенка, Ольгу Герасим’юк і Катерину Котенко.

7 липня президент України Петро Порошенко змінив трьох членів Нацради з телерадіомовлення, призначивши до нового складу регулятора Юрія Артеменка, Владислава Севрюкова і Григорія Шверка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 11 Липня 2014 12:01
Подивиться українські канали. Серіали Менти і ще куча ментовських, Вороніни, дибільні Букіни, ФЕС... Щось суто українське є подидивитися?
Волинянин до Анонім Показати IP 11 Липня 2014 13:06
Усі українські канали смердять російською попсою
ФигВам до Анонім Показати IP 12 Липня 2014 09:17
а вы не перекручивайте, запретили конкретные зомбоканалы имени киселева, а сериалы смотреть можно.
факт Показати IP 11 Липня 2014 12:08
Взагалі - Герасим’юк, останнім часом, дуже неврівноважена і дуже "нарвана" жінка, чому такою стала - загадка... Але якщо дивитись об'єктивно, якщо раптом російський киноринок припинить постачати свій продукт в Україну, наші канали просто загнуться! У нас не виробляють стільки власного продукту, щоб вистачило повністю закрити години єфіру! Хоча там діють контракти і на це ніхто не піде, да і російська кіно-індустрія багато втратить, але факт є фактом!
лс Показати IP 11 Липня 2014 12:13
Теперішнє телебачення - це як у кіно "Собаче серце" про газети по професору Преображенському.
Джулія Показати IP 11 Липня 2014 12:32
Люди, які тут активно коментують, поясніть мені, будьласочка: НАЩО ВАМ ТЕЛЕВІЗОР, ЯКЩО ВСЕ Є В ІНТЕРНЕТІ??
я Показати IP 11 Липня 2014 12:51
обьясняю, у многих есть папы и мамы, которые смотрят телевизор..
... Показати IP 11 Липня 2014 13:11
А мені начхати - в мене супутникова антена - що хочу. те і дивлюсь)))))
ФигВам Показати IP 11 Липня 2014 16:49
Когда отключена альтернативная точка зрения - врать намного проще.
ФигВам до ФигВам Показати IP 12 Липня 2014 09:20
добавлю, что сначала террористы в луганде и даунбабве отключили украинские каналы, которые показывали правду, чтобы киселев в угоду ВВХ врать мог без алтернативной точки зрения. да и я враньем подрабатываю, гажу на интернет ресурсах, а ПТН мне платит.
ФигВам Показати IP 11 Липня 2014 16:58
Дочка Порошенко Евгения недавно снялась в эпизодической роли в сериале "Возвращение Мухтара - 8". Неужели не увидим???
ФигВам Показати IP 12 Липня 2014 09:14
и главное чтоб интернет не запретили, а то мне негде будет свои провокации писать и ПТН=ВВХ денег не заплатит, как я без 30 серебренников жить буду?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus